| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; Evo ovako... Koliko vam je bitno da žena pri udaji za vas uzme vaše prezime,biste li imali šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Evo ovako... Koliko vam je bitno da žena pri udaji za vas uzme vaše prezime,biste li imali šta protiv da uz vaše ostavi i svoje djevojačko prezime ? I kako bi reagirali kad bi vam žena predložila da vi uzmete njezino prezime ? Tema je otvorena za M i Ž...staro,mlado...oženjene,udane i solo... Zanima me vaše mišljenje... Ja osobno sam otvoren za sve opcije iako me žena nije takvo što tražila.Razgovarali jesmo o tome...ali danas nosi moje prezime ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... Svoje ne bih mijenjao (i neću) a ona nek' radi kako hoće... nek' uzme moje, nek' kombinira moje i njezino, nek' ostavi svoje... kako joj god odgovara
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prezime... ...nemam ništa protiv da žena jednog dana uz moje prezime stavi (ostavi svoje) al da uzmem njeno prezime, to ne! ne bih volio da se jednog dana zaboravi na plemenitu lozu a i moje prezime je dosta specifično za kraj u kojem sam odrastao
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prezime... Može ona imat i moje i svoje, al ja svoje nebi mijenjao...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | liberalan sam do kraja....sve opcije dolaze u obzir, osim da ja svoje promjenim u njezino...ipak malo previše
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... slažem se s k-flipom, uzimaš prezime ili ništa
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Prezime... Citat:
...ja sam takodjer dosta liberalan, sve opcije dolaze u obzir, ali moje naravno ostaje, ipak je navika chudo ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prezime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

a i moje prezime je dosta specifično za kraj u kojem sam odrastao
---ex moderator---