Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; Evo ovako... Koliko vam je bitno da žena pri udaji za vas uzme vaše prezime,biste li imali šta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-06, 17:14   #1 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Arrow Prezime...

Evo ovako...

Koliko vam je bitno da žena pri udaji za vas uzme vaše prezime,biste li imali šta protiv da uz vaše ostavi i svoje djevojačko prezime ? I kako bi reagirali kad bi vam žena predložila da vi uzmete njezino prezime ?

Tema je otvorena za M i Ž...staro,mlado...oženjene,udane i solo...

Zanima me vaše mišljenje...

Ja osobno sam otvoren za sve opcije iako me žena nije takvo što tražila.Razgovarali jesmo o tome...ali danas nosi moje prezime

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 17:19   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Prezime...

Svoje ne bih mijenjao (i neću) a ona nek' radi kako hoće... nek' uzme moje, nek' kombinira moje i njezino, nek' ostavi svoje... kako joj god odgovara

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 17:22   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

...nemam ništa protiv da žena jednog dana uz moje prezime stavi (ostavi svoje) al da uzmem njeno prezime, to ne! ne bih volio da se jednog dana zaboravi na plemenitu lozu a i moje prezime je dosta specifično za kraj u kojem sam odrastao
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 17:28   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Može ona imat i moje i svoje, al ja svoje nebi mijenjao...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 17:38   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Prezime...

liberalan sam do kraja....sve opcije dolaze u obzir, osim da ja svoje promjenim u njezino...ipak malo previše
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 17:53   #6 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

mora uzet moje.
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 18:01   #7 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: k-fLiP
mora uzet moje.

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 18:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

slažem se s k-flipom, uzimaš prezime ili ništa
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 18:18   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 154
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

uzimam njegovo jer moje je očajno,pa da ga još ostavim???? nema šanse
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 18:20   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius
slažem se s k-flipom, uzimaš prezime ili ništa
...nije valjda da bi otkazao vencanje zbog glupog prezimena..."mozes da me zoves kako god hoces, jer ja nisam ime"...

...ja sam takodjer dosta liberalan, sve opcije dolaze u obzir, ali moje naravno ostaje, ipak je navika chudo
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prezime

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111