Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: JeLeNa uzimam njegovo jer moje je očajno,pa da ga još ostavim???? nema šanse ...a sta ako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-06, 18:22   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase
Re: Prezime...

Citat:
Pravi autor: JeLeNa
uzimam njegovo jer moje je očajno,pa da ga još ostavim???? nema šanse
...a sta ako je njegovo jos ocajnije
Serbo_Croatian je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 18:29   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 153
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian
...a sta ako je njegovo jos ocajnije
to nikako ne može biti,rijetki su takvi,a ako je malo ću se žrtvovati,bar sam promijenila nešto.....
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:09   #13 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Ja sam svoju nagovarao da ostavi svoje (jer navika je navika, i meni i njoj), ali nije htjela pa je sad ponosna nositeljica oba prezimena. Bez crtice.
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:17   #14 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa mislim da je zadržavanje djevojačkog prezimena prvenstveno doktorski štos.
Sa M o tome nisam nikad ni raspravljao.
Jednostavno je uzela moje prezime.
Španjolci obavezno imaju 2-3 prezimena.
Mislim da se oko toga diže prevelika frka.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:26   #15 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Prezime...

Citat:
Pravi autor: Maslow
Pa mislim da je zadržavanje djevojačkog prezimena prvenstveno doktorski štos.
Sa M o tome nisam nikad ni raspravljao.
Jednostavno je uzela moje prezime.
Španjolci obavezno imaju 2-3 prezimena.
Mislim da se oko toga diže prevelika frka.

ma meni je to preseravanje, nijedna "sirotica" nije ostavila duplo ili svoje prezime, nego sve neke emancipirane, da ih se ne bi zaboravilo ako izgube svoje prezime
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:37   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

moje prezime je smiješno...ali ga volim i ponosna sam na njega...a isto tako bih sa zadovoljsvom uzela prezime čovjeka kojeg volim...eto..nisam baš nešto previše razmišljala o tome jer je ipak udaja još daleko...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:48   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Prezime...

Citat:
Pravi autor: Wamp
moje prezime je smiješno...ali ga volim i ponosna sam na njega...a isto tako bih sa zadovoljsvom uzela prezime čovjeka kojeg volim...eto..nisam baš nešto previše razmišljala o tome jer je ipak udaja još daleko...

svakoga dana u svakome pogledu mi se sve više sviđa
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 20:03   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

U principu žena bi morala uzeti moje prezime, no ne bih radio neku veliku frku oko toga. Ako baš inzistira dao bih joj da zadrži svoje. Djeca bi 100% imala samo jedno prezime i to moje jer mi je debilno da netko ima 2 prezimena...
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 20:13   #19 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Phoenix
U principu žena bi morala uzeti moje prezime, no ne bih radio neku veliku frku oko toga. Ako baš inzistira dao bih joj da zadrži svoje. Djeca bi 100% imala samo jedno prezime i to moje jer mi je debilno da netko ima 2 prezimena...
Hm, nisi španjolac, očito.
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 20:24   #20 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Mislim da žena treba uzeti suprugovo prezime...za ostavljanje svog prezimena sam eventualno ako je žena već ostvarila neku karijeru i da je veliki krug ljudi u njenom poslu zna pod tim prezimenom...ili pak ako nema brata pa bi se s njom ugasilo to prezime...u drugim slučajevima nema potrebe da se ostavljaju oba prezimena A šta mislim o tome da ostavi samo svoje prezime ili ne daj Bože da muž uzme njeno O tome ne moram ni govoriti Nek se ni ne udaje ako tako misli
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prezime

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114