| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: JeLeNa uzimam njegovo jer moje je očajno,pa da ga još ostavim???? nema šanse ...a sta ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Prezime... Citat:
![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ma meni je to preseravanje, nijedna "sirotica" nije ostavila duplo ili svoje prezime, nego sve neke emancipirane, da ih se ne bi zaboravilo ako izgube svoje prezime
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... moje prezime je smiješno...ali ga volim i ponosna sam na njega...a isto tako bih sa zadovoljsvom uzela prezime čovjeka kojeg volim...eto..nisam baš nešto previše razmišljala o tome jer je ipak udaja još daleko... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
svakoga dana u svakome pogledu mi se sve više sviđa
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Prezime... U principu žena bi morala uzeti moje prezime, no ne bih radio neku veliku frku oko toga. Ako baš inzistira dao bih joj da zadrži svoje. Djeca bi 100% imala samo jedno prezime i to moje jer mi je debilno da netko ima 2 prezimena... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Prezime... Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Prezime... Mislim da žena treba uzeti suprugovo prezime...za ostavljanje svog prezimena sam eventualno ako je žena već ostvarila neku karijeru i da je veliki krug ljudi u njenom poslu zna pod tim prezimenom...ili pak ako nema brata pa bi se s njom ugasilo to prezime...u drugim slučajevima nema potrebe da se ostavljaju oba prezimena A šta mislim o tome da ostavi samo svoje prezime ili ne daj Bože da muž uzme njeno O tome ne moram ni govoriti Nek se ni ne udaje ako tako misli ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prezime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

A šta mislim o tome da ostavi samo svoje prezime ili ne daj Bože da muž uzme njeno
O tome ne moram ni govoriti