| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što mislite kako je biti ginekolog?????? u Društvo forumu; Što mislite kako je biti ginekolog.......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite kako je biti ginekolog?????? loše ![]() zašto? zato što ti dolaze svakakve ženske, babetine itd. i mislim da bi ti se zgadila picka (ako je to ikako moguce) neko vrijeme ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite kako je biti ginekolog?????? mislim da im je loše... vide svašta, a ponajviše babetina, mislim da se ni tebi ne bi svidjelo kad bi se neka 50-godišnjakinja kurpulentnije građe popela na stol i raširila noge... a ono šuma... pa ti kopaj...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #4 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite kako je biti ginekolog?????? Zašto? Pa to je najveći gušt.... a plus toga tavkoj možeš naplatit ekstra - zbog otežanih uvjeta rada, naplatiš joj po rudarskoj tarifi ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | svi se uhvatili babetina.....napišeš na tablu ispred ordinacije......za curke i žene od 16-45 godina.... ![]() ma njima su sve pice iste i ne prave neke prevelike razlike, a i onih lijepih idealnih na crticu, punih stisnutih usana, najmanje ima... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 23-01-07 u 16:35. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Što mislite kako je biti ginekolog?????? posao kao posao... ima i prednosti i mana, kao što ste već elaborirali
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite kako je biti ginekolog?????? U početku karijere je sigurno zabavno a poslije... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: ginekolog |
« Koliki ste poznavaoci ženske anatomije?
|
vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.