| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; Skoro ništa od navedenog nije u potpunosti točno za mene, osim ovog Citat: Ženska potreba za maženjem i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Skoro ništa od navedenog nije u potpunosti točno za mene, osim ovog Citat:
Ali baš me briga, od muških ionako nikakve pažnje ni potpore…Citat:
Ovo pod 6. 8. i 11. nikad ne radim.. a ni ostalo, osim možda ovog ![]() Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 19-05-08 u 21:11. | |||
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Meni 2, 8, 10, 11, ovo boldano pogotovo
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Uuuuu,zbog 9. smo se sinoc posvadali... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.

Ali baš me briga, od muških ionako nikakve pažnje ni potpore…