Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što ne volite na curama? u Društvo forumu; Dečki,ovo me oduvijek interesiralo. Što ne možete smislit,što vas iritira kod cura? Jel to određena obleka,puš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-06, 18:02   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 14
elena se izdvaja iz mase
Što ne volite na curama?

Dečki,ovo me oduvijek interesiralo.
Što ne možete smislit,što vas iritira kod cura?

Jel to određena obleka,pušenje,psovanje,muškobanjaski hod,hihotanje u društvu,kad se cura drži visoko,plač.... raspišite se slobodno

Unaprijed hvala
elena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 18:08   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Što ne volite na curama?

Muškobanjasti hod, muškobanjasto ponašanje, muškobanjasto oblačenje, to hihotanje odnosno vrištanje... umišljene, previše našminkane oči, muške frizure, ružni zubi, dugački notki ako kad nisu nalakirani, kad previše psuje (to mi nekako ne leži za ženski rod)... ono oblačenje u raperskom stilu da sve visi sa nje ono tri broja veće... itd.

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 18:22   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,814
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Neobrijanost na strateškim dijelovima tijela,neuređeni nokti...opčenito zapuštenost i loše higijenske navike !
Što se tiče obleke...sve mi je ok osim nekog,punk,metal,rock,itd. đira...:-(
Kad vidim da žena nema smisla i ukusa za odijevanje odmah mi pozli...eto to je ukratko što ne volim na ženama !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 20:32   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-06-06
Godina: 26
Poruka: 771
bare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono nešto

Najgore mi je videti pijanu curu sa čikom u jednoj a cigaretom u drugoj ruci. A ne volim ni kad su darkerice, punkerica ni grungerice
bare666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 21:49   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Poruka: 217
dj_rush1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dj_rush1

Ma ne volim ruzne zube, neurednu kosu, hihotanje, glumljenje neosvojive(ovo mrzim), prije mi je smetalo da cura puši(cigarete) al sad mi je svejedno..ima još toga al se trenutno nemrem sjetit...
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 23:05   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,087
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Neodgovornost, bahatost, prepotentnost, neukusno odjevanje, zanemarivanje higijene, prostački riječnik, nekontrolirano konzumiranje alkohola.....
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 02:35   #7 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

vau vi mrzite mene
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 04:08   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 285
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
vau vi mrzite mene
Ja ne vjerujem da bi te mogao mrziti, a slažem se sa svime što je Maslow napisao.
markoivan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 11:39   #9 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ja ne volim samo nehigijenske navike - u smislu smradova, dlakavosti tamo gdje je ne smije bit, generalne zapuštenosti, prljavosti i sl.

A ovo što su kolege forumaši napisali o psovanju, "neumjerenom" konzumiranju alkohola, cigaretama, "muškobanjastom" ponašanju, stilu odijevanja, "muškim" frizurama... meni to ništa ne smeta...

Bitno da je ženska pametna i zanimljiva - a to što ima neki svoj "đir" uopće ne mora bit loše, ako je pametna i zna obijasnit zašto je u tome "điru"

Eh, da - psovanje (bešitmanje), cigareta i pivo kod ženske - ljudi moji, meni je to skroz OK. Meni više idu na živce one "finćukaste" curice koje su tip-top uparađene i glume neku noblesse... Ma daj, bježi! Popij pivo, zapali...

Zadnji Uredio damfisk : 04-10-06 u 11:41.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 11:58   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

pa ni ja ne volim neko pretvaranje ni glumatanje... popizdim na takve kvazi dame... ali što ako jednostavno si tako odgojena i ne podnosiš alkohol ni cigarete ni galamu itd... ako si takav po prirodi
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curama, sto, volite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Neke stvari o mišićima Kristijan Rekreacija 17 10-07-07 21:42
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 12:54
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113