| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što ne volite na curama? u Društvo forumu; Dečki,ovo me oduvijek interesiralo. Što ne možete smislit,što vas iritira kod cura? Jel to određena obleka,puš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 14
![]() | Što ne volite na curama? Dečki,ovo me oduvijek interesiralo. Što ne možete smislit,što vas iritira kod cura? Jel to određena obleka,pušenje,psovanje,muškobanjaski hod,hihotanje u društvu,kad se cura drži visoko,plač.... raspišite se slobodno Unaprijed hvala ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što ne volite na curama? Muškobanjasti hod, muškobanjasto ponašanje, muškobanjasto oblačenje, to hihotanje odnosno vrištanje... umišljene, previše našminkane oči, muške frizure, ružni zubi, dugački notki ako kad nisu nalakirani, kad previše psuje (to mi nekako ne leži za ženski rod)... ono oblačenje u raperskom stilu da sve visi sa nje ono tri broja veće... itd.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Što ne volite na curama? Neobrijanost na strateškim dijelovima tijela,neuređeni nokti...opčenito zapuštenost i loše higijenske navike ! Što se tiče obleke...sve mi je ok osim nekog,punk,metal,rock,itd. đira...:-( Kad vidim da žena nema smisla i ukusa za odijevanje odmah mi pozli...eto to je ukratko što ne volim na ženama !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što ne volite na curama? Ma ne volim ruzne zube, neurednu kosu, hihotanje, glumljenje neosvojive(ovo mrzim), prije mi je smetalo da cura puši(cigarete) al sad mi je svejedno..ima još toga al se trenutno nemrem sjetit...
__________________ Peace.Love.Unity.Respect |
| | |
| | #9 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ne volite na curama? Ja ne volim samo nehigijenske navike - u smislu smradova, dlakavosti tamo gdje je ne smije bit, generalne zapuštenosti, prljavosti i sl. A ovo što su kolege forumaši napisali o psovanju, "neumjerenom" konzumiranju alkohola, cigaretama, "muškobanjastom" ponašanju, stilu odijevanja, "muškim" frizurama... meni to ništa ne smeta... Bitno da je ženska pametna i zanimljiva - a to što ima neki svoj "đir" uopće ne mora bit loše, ako je pametna i zna obijasnit zašto je u tome "điru" Eh, da - psovanje (bešitmanje), cigareta i pivo kod ženske - ljudi moji, meni je to skroz OK. Meni više idu na živce one "finćukaste" curice koje su tip-top uparađene i glume neku noblesse... Ma daj, bježi! Popij pivo, zapali...
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! Zadnji Uredio damfisk : 04-10-06 u 11:41. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ne volite na curama? pa ni ja ne volim neko pretvaranje ni glumatanje... popizdim na takve kvazi dame... ali što ako jednostavno si tako odgojena i ne podnosiš alkohol ni cigarete ni galamu itd... ako si takav po prirodi ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: curama, sto, volite |
« sise ili guzice anketa?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

Peace.Love.Unity.Respect