| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti u Društvo forumu; ili znate da je vaša žena izgubila nevinost s drugim dal vam je krivo?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti A jel se ti čuvaš za brak?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti Ne zamaram se takvim stvarima...nisam opterečen time. Život joj nije počeo kad smo se upoznali i sasvim je normalno da je imala nekoga prije mene....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti Jebiga meni je prerano za brak, al npr ako je neka treba koja mi se uber sviđa i sa njom sam i volim ju previse naravno da mi je krivo ako joj nisam prvi
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti Citat:
Ne razumijem odkud ti ideja da ćeš pronaći nevinu intelektualku? Da li razmišljao o tome da je ona tebe odabrala jer si bio bolji od svojih predhodnika?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti Citat:
jebote, pa koji će mi kurac djevica .. "joj, boli me" .. "meni je mama rekla da to ne stavljam u usta" ... "čitala sam u Gloriji da bi ti trebo to drugačije" ... ma ajd u pizdu materinu s tim .... razvod bi brzo usljedio ... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti moze te smetati jedino ako si religiozno nastrojen tip kojemu su takve stvari bitne ili jaaako nesiguran u sebe da bi te usporedjivala sa drugim. u svim ostalim stvarima i bolje da je imala nekog prije tebe, naravno svima bi bilo draze da je imala 1, eventualno 2. ali po meni je super da cura ima iskustva prije braka, stovise, dobar seks ponekad moze spasiti stvar. a netko moze biti talent za nesto, ali ako se taj talent ne pretvori u praksu tesko da ce doci do vrhunca kvalitete.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti "vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti " Jesam, 18 godina i ? Ni ona meni nije bila prva i to nikad nije bio problem. Nema se tu što podnositi.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti Možda bih se malko pitao o tome, da je ona meni prva, ali njoj ja nisam prvi... Ali ovako... Nije da mi je vrijeme za udaju, još dugo niti neće biti, no, bitno je biti najbolji, ne neki redni broj! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, djevica, muski ego |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.

ali po meni je super da cura ima iskustva prije braka, stovise, dobar seks ponekad moze spasiti stvar. a netko moze biti talent za nesto, ali ako se taj talent ne pretvori u praksu tesko da ce doci do vrhunca kvalitete.