Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti u Društvo forumu; ili znate da je vaša žena izgubila nevinost s drugim dal vam je krivo?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-07, 19:41   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase
vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti

ili znate da je vaša žena izgubila nevinost s drugim dal vam je krivo?

gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 19:43   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,530
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti

A jel se ti čuvaš za brak?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 19:44   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne zamaram se takvim stvarima...nisam opterečen time.
Život joj nije počeo kad smo se upoznali i sasvim je normalno da je imala nekoga prije mene....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 19:55   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Jebiga meni je prerano za brak, al npr ako je neka treba koja mi se uber sviđa i sa njom sam i volim ju previse naravno da mi je krivo ako joj nisam prvi
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:04   #5 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,408
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Jebiga meni je prerano za brak, al npr ako je neka treba koja mi se uber sviđa i sa njom sam i volim ju previse naravno da mi je krivo ako joj nisam prvi
Po tebi bi se svi trebali ženiti 16-godišnjakinjama?
Ne razumijem odkud ti ideja da ćeš pronaći nevinu intelektualku?

Da li razmišljao o tome da je ona tebe odabrala jer si bio bolji od svojih predhodnika?

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:08   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
ili znate da je vaša žena izgubila nevinost s drugim dal vam je krivo?
hahaha .. pa di da nađem ženu moje godište koja se čuvala? pa da i nađem takvu, prvo bi ju dao u novine ko svjetsko čudo
jebote, pa koji će mi kurac djevica .. "joj, boli me" .. "meni je mama rekla da to ne stavljam u usta" ... "čitala sam u Gloriji da bi ti trebo to drugačije" ... ma ajd u pizdu materinu s tim ....

razvod bi brzo usljedio ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 20:26   #7 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 882
GajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono neštoGajbaPive ima ono nešto

moze te smetati jedino ako si religiozno nastrojen tip kojemu su takve stvari bitne ili jaaako nesiguran u sebe da bi te usporedjivala sa drugim. u svim ostalim stvarima i bolje da je imala nekog prije tebe, naravno svima bi bilo draze da je imala 1, eventualno 2. ali po meni je super da cura ima iskustva prije braka, stovise, dobar seks ponekad moze spasiti stvar. a netko moze biti talent za nesto, ali ako se taj talent ne pretvori u praksu tesko da ce doci do vrhunca kvalitete.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 21:06   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,911
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

"vjenčani ste sa ženom kojoj niste prvi u krevetu-kako to podnijeti "
Jesam, 18 godina i ?
Ni ona meni nije bila prva i to nikad nije bio problem. Nema se tu što podnositi.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 21:14   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Možda bih se malko pitao o tome, da je ona meni prva, ali njoj ja nisam prvi... Ali ovako... Nije da mi je vrijeme za udaju, još dugo niti neće biti, no, bitno je biti najbolji, ne neki redni broj!
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 21:18   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

A kad prelazite ulicu , jel uvijek prelazite na zebri ili ne? I ako ne šta vam mama kaže?
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, djevica, muski ego

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114