| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Night Club Titanic u Društvo forumu; dali izlazi ko u titanic ili na takva mjesta di je takva muzika'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Night Club Titanic ako se ne varam to čudo postoji i u ovim mojim krajevima,točnije u Permanima (na staroj cesti za Trst) i sviraju se cajke..šta je to lanac tih birtija ko hilton hoteli ili čista slučajnost..a i neki bijesni mercedes se vozi po Rijeci s registracijom(mislim da je RI-TITANIK,al nije isključeno ni da je ZG-TITANIK)...a za ime,jebiga izgleda da ih čeka ista sudbina kao i titanicova ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 01-10-06 u 15:50. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Administrator | Re: Night Club Titanic titanic je blizu fontane, na toj cesti gore negdje odmah kod remetinca, puštaju se narodnjaci, mali prostor-niš posebno, rupa a ima na ravnicama na maksimirskoj pored feniks-kompjutora novi otvoreni narodnjački klub isto se zove titanic, ali tamo nisam bio |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,626
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Night Club Titanic Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter | Re: Night Club Titanic u titaniku je ok! narodnjaci!! velika guzva u petak i subotu(mislim u sv.klari) a radi cijeli tjedan od 7ujutro do 4 ujutro u dubravi je preskupo!!(nema guzve)! samo ta dva drze braca vidak i trebao bi se otvorit pub u centru grada! i imaju frizerski salon i par sendvic barova! al samo dva kluba! ok su svi! od konobara i konobarica do sviraca i gazdi! |
| | |
![]() |
| Tagovi: night club titanic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:54.

Peace.Love.Unity.Respect