| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; NE!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 96 | 52.75% |
| Ne | | 86 | 47.25% |
| Glasači: 182. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... NE! Kako je Vatra rekla cigarete su legalne. Da sam i nepusac isto bi glasala.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Celebrity | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... ma još i tu! dovoljno mi je što se u trstu moram smrzavati po zimi da bi zapalila cigateru! naravno ima pozitivnih strana: ne smrdim po dimu,manje pušim jer mi se neda stalno izlaziti! ali ako pustim jaknu u garderobi,neda mi se svaki put po nju i onda se redovito prehladim,ne idem uopće po kavama,jer mi nije gušt sjesti na kavu i ne zapaliti - idem jedino kad zatopli pa sjedim vani! a u lokalima koji imaju prostorije za pušaće,tamo je uvijek najviše ljudi i najviše zajebancije!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... NEEE ! ! To bi stvarno bilo previše...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Neeee! Nikako! Nisam neki strastveni pušač, čak ako pijem onda ne pušim jer mi bude fuj... ali nemogu zamisliti biti vani i ne smrditi cigaretu!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 215
![]() | Citat:
prava kršćanka! nedaj bože proveselit se katkad i zapalit cigaru za dušu nakon dobrog jelasvaka čast zadnji trzajevi duhanokonzumacijske populacije, al borit ćemo se! ![]()
__________________ De gustibus non est disputandum Zadnji Uredio Wamp : 04-05-07 u 00:02. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 215
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]()
__________________ De gustibus non est disputandum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |