Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; NE!...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 96 52.75%
Ne 86 47.25%
Glasači: 182. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 00:20   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?.....

NE!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 00:56   #12 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,162
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?.....

NE! Kako je Vatra rekla cigarete su legalne. Da sam i nepusac isto bi glasala.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 16:22   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 21
Poruka: 117
Scorpia se izdvaja iz mase
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Zapravom se uopće nebih trebalo pušiti i stalno piti,budala je onaj ko puši i puno pije!
Scorpia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 17:21   #14 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,589
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ma još i tu! dovoljno mi je što se u trstu moram smrzavati po zimi da bi zapalila cigateru! naravno ima pozitivnih strana: ne smrdim po dimu,manje pušim jer mi se neda stalno izlaziti! ali ako pustim jaknu u garderobi,neda mi se svaki put po nju i onda se redovito prehladim,ne idem uopće po kavama,jer mi nije gušt sjesti na kavu i ne zapaliti - idem jedino kad zatopli pa sjedim vani!
a u lokalima koji imaju prostorije za pušaće,tamo je uvijek najviše ljudi i najviše zajebancije!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 17:35   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Da, jer mi je dopizdilo udisat to i smrdit ko pepeljara svaki put kad izađem iz nekog kafića...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 17:38   #16 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

NEEE ! !

To bi stvarno bilo previše...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 19:33   #17 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Neeee! Nikako!
Nisam neki strastveni pušač, čak ako pijem onda ne pušim jer mi bude fuj... ali nemogu zamisliti biti vani i ne smrditi cigaretu!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 23:33   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika djemba djemba

Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 215
djemba djemba se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Scorpia Pogledaj Poruke
Zapravom se uopće nebih trebalo pušiti i stalno piti,budala je onaj ko puši i puno pije!
lol lol lol lol lol. prava kršćanka! nedaj bože proveselit se katkad i zapalit cigaru za dušu nakon dobrog jela

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
NEEE ! !

To bi stvarno bilo previše...

svaka čast
zadnji trzajevi duhanokonzumacijske populacije, al borit ćemo se!

Zadnji Uredio Wamp : 04-05-07 u 00:02.
djemba djemba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 11:36   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Ja sam za strogu zabranu pušenja na svim javnim mjestima. tko puši neka popuši sam, što i ja s njim moram pušit

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 14:46   #20 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika djemba djemba

Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 215
djemba djemba se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ja sam za strogu zabranu pušenja na svim javnim mjestima. tko puši neka popuši sam, što i ja s njim moram pušit
ne moraš. otiđi s javnog mjesta
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108