| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Baklje u Sport forumu; Vaše mišljenje o njima, da li se trebaju drastičnije kažnjavati, ili možda uopće ne? Da li ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Imate li išta protiv pirotehnike na stadionima | |||
| Da, treba ih sve strpati u zatvor koji to koriste | | 3 | 10.71% |
| Da, trebalo bi se strože kažnjavati | | 8 | 28.57% |
| Ne, baklje su potrebne navijačima | | 14 | 50.00% |
| Svejedno mi je | | 3 | 10.71% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Baklje Vaše mišljenje o njima, da li se trebaju drastičnije kažnjavati, ili možda uopće ne? Da li ste ljuti kad navijači vašega kluba to rade ili vam je svejedno? *ovo isto vrijedi za svu pirotehniku poput magnumki i zengi nakon kojih barem ja imam osjećaj ko da je bomba pukla kad pukne na stadionu* |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Baklje Ako se dobro složi , bakljadu je lijepo vidjeti. Kaj se tiče onih govana koji prošvercaju baklju , naprave nered i zbog toga misle da su glavni , njih treba strogo kaznit.
__________________ b |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Baklje Definitivno sam protiv baklji u terenu, ali ne i protiv baklji na tribinama.... ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklje navijanje bez bakljade,petardi,dimnih bombi itd,nije navijanje pogotovo na rodendan navijacke skupine ili na velikim derbijima ja sam jedino protiv toga da se to sve baca u teren,ima se mista na tribinama di se to sve moze nakraju pobacat na hrpu... samo jebiga problem je sta se uvik nade pijan ili nabrijan tip koi ce pirotehniku sa gustom bacit u teren...
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Baklje je, ali trebate znati da UEFA kažnjava i samo paljenje baklja(npr. Dinamo kažnjen na utakmici sa Hazarom kod kuće...niko nije bacio baklju, ali su 1 upalili i platili 5k eura )pa sad veza između paljenja baklje i bacanja na teren je nekih 5k eura...a kazne za kratkotrajni prekid utakmice mogu bit svakakve od novčanih pa do rezultata 3-0 za protivničku ekipu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Baklje istina je naravno da baklčje ponekada lijepo izgledaju kad se naprave u koreografiji...ali sve ovo 2. je bezvezno bacakanje za zajebanciju koju ljudi ne kuže da košta klub a dinamo i Hajduk bi si stvarno mogli nabavit klasnog igrača za sve te pare da su ostale. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklje ma baklje su pravi pokazatelj da smo okorjeli balkanci (vidi primjer grčke ponajviše a da ne velim i bliže od grčke) navijanje je pjevanje i ništa drugo... u čem je opće fora baklji? možda je to signalna vatra (još iz pećinskih vremena) ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bakljade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.

)