| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! u Sport forumu; Znači bez braće Kovač, Šimića i bilo koga starijeg od 30 godina!!! evo moja jedna verzija, a imam ih još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! Znači bez braće Kovač, Šimića i bilo koga starijeg od 30 godina!!! evo moja jedna verzija, a imam ih još par: -----------------Pletikosa Srna-----Čorluka-----Šimunić------Pranjić ------------------Vukojević ----------------Modrić -------Rakitić---------------Kranjčar ----------Petrić-------Eduardo E i komentari na početku posta o minusima i plusevima one iznad vas!!!
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! minus je preofenziuvna formacija..Rakitić i Kranjčar su nekako preblizu napadu... kakva je ovo uopće formacija? 4 4 2 il šta? jesu Rakitić i Kranjčar ofenzivni vezni il vezni? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Godina: 19
Poruka: 1
![]() | Re: Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! Ovo gore od Krešole, je ako se ne varam 4-1-3-2 formacija. Moglo bi to funkcioirat, mada ne bih ja Vukojeviću prepustio naš zadnji red, ipak je mlad još a i voli ić u napad(zabija golove također). Tako da bi ja rađe iskusnijeg Niku Kovača u DM poziciju! Inače lijepa ekipa kako god okreneš. (možda jednog dana, samo nek nam budu ovako dobri i hrabri kao sada) |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! Citat:
... i lijepo si modrića sa ofanzivnog veznog prebacio na krilo (prekrasan potez usput...a i ofanzivni vezni je već dovoljna greška) a tek da ne govorim za ono Drpića u obranu...ili Babića na livog beka.....![]() je 4-1-3-2....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 28-11-07 u 08:40. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! Svi komentiraju a nitko ne piše svoju ekipu. Pletikosa Ćorluka - Buljat - Šimunić - Vrdoljak Srna - J.Leko(Rakitić) - Modrić - Kranjčar Eduardo - Petrić (Olić) Da čujem kritike. ![]() ps: u obrani sam stavio dečke za koje znam da bi bili dobri, al mislim da će u budućnosti uz Ćorluku i Šimunića bit još dva za koja nismo čuli. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! Citat:
koliko znam on je više defanzivni vezni i stoper... i mislim da mora Leko igrat a nikako Rakitić (stavio si ga u zagrade, pa ti sigurno nije bio prvi izbor)![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Budućnost Hrvatskog nogometa - sastavite svoju ekipu!!! pletikosa corluka drpic vejic babic modric kranjcar rakitic srna eduardo petric
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

pametni znaju
... i lijepo si modrića sa ofanzivnog veznog prebacio na krilo (prekrasan potez usput...a i ofanzivni vezni je već dovoljna greška) a tek da ne govorim za ono Drpića u obranu...ili Babića na livog beka.....