| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska - Rusija u Sport forumu; Da ćujemo mišljenja za Rusiju, ja mislim da će mo ih dobit i da nam onda Euro ne gine!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatska - Rusija Da ćujemo mišljenja za Rusiju, ja mislim da će mo ih dobit i da nam onda Euro ne gine!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska - Rusija A ništa treba očekivati pobjedu iako je i bod dobar. Ali ja mislim da smo mi puno bolja reprezentacija od rusa tako da se nadam nova tri boda. Ako ćemo iskreno bili smo zaslužili pobjedu tamo kad je bilo 0:0. Možda če neko reči to je bila Guus Hiddinkova prva utakmica na klupi rusije, sada su rusi bolji, a hiddink je uvik reprezentacije koje je vodio dovodio na velika natjecanja. Možda sve to stoji, ali to je i Slavenu Biliću bila prva utakmica na klupi Hrvatske i mi smo sada bolji i mi smo napredovali. Uglavnom bit će jako zanimljivo!!!
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07
Poruka: 14
![]() | Re: Hrvatska - Rusija Prodajem tri ulaznice TRIBINA ISTOK za utakmicu HRV-RUS ako ima zainteresiranih neka se jave na mail farfa@net.hr |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska - Rusija Biti će jako napeta i teška utakmica ali vjerujem da nećemo izgubiti. Pobjeda bi nas odvela pred vrata Austrije. Neriješeno bi isto bilo dobro uz uvjet da Rusi i Englezi odigraju međusobno neriješeno.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.