Ko da je Berlusconi nekaj bolji od Moggija, ajde molim te!
Tko se i malo razumije u nogomet zna da je to veliki biznis i da bude uvijek takvih likova...
Raspravljate o temi JUVENTUS u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Jesu - tu nema spora... Samo niti jedan klub nema SVIH PET trofeja. Niti jedan, samo Juventus. A njegove priče ...
Ko da je Berlusconi nekaj bolji od Moggija, ajde molim te!
Tko se i malo razumije u nogomet zna da je to veliki biznis i da bude uvijek takvih likova...
Potpis? Ma jebeš potpis!
Pa to i govorim...
Milan je velik - usprkos Berlusconiju - zato što dobro igra, zato što osvaja trofeje u Europi...
Isto važi i za Juventus - pa ne može se osvojit 29 (odnosno 27) titula u Italiji (daleko najviše od svih) samo i isključivo na krađu. To su pizdarije...
A Inter igra loše, ništa ne osvaja, pa to automatski znači da je "pošten" i "ne krade" - ma daj...
Necemo po Interu Damfisk!![]()
Potpis? Ma jebeš potpis!
Pa nećemo, samo taj se posrani Inter uvije uzima kao primjer poštenja i čestitosti nasuprot "pokvarenim" i "lopovskim" Juventusu i Milanu...
A ako ćemo bit objektivni - sve je to isti kurac, samo su ovi lupeži u Interu nesposobniji u krađi od ovih lupeža u Juventusu i Milanu...
Samo to je glupo promatranje. Svi kradu, svi kradu... po toj logici ne treba ni gledat nogomet niti navijat za klubove...
tko je krao je kažnjen i neznam u čemu je problem???
Milan je po mojem još i dobro prošao a Juve ce se brzo vratiti (za njih se ne treba brinuti) i to je to!
Potpis? Ma jebeš potpis!
Pa to i ja kažem...
Ali idu mi na kurac ovi takozvani legalisti i pravednici koji seru po Juventusu kao zločinačkoj lopovskoj organizaciji... Nije Juventus krao nego Moggi i ekipa, baš kao što krade Berlusconi u Milanu (pitam se zašto je Milanu ublažena kazna) i Cragnotti u Laziju i kao što namještaju i dogovaraju utakmice svi bogatiji klubovi - UKLJUČUJUĆI I INTER!!
Seri po Juventusu zbog igre, zbog igrača, zbog navijača, zbog ovoga i onoga, ali nemoj mi trubit o nekoj pravdi i poštenju, pa onda izvuć Inter kao simbol svega toga... BULLSHIT!!
nisam ja ni rekao da je Inter simbol pravednosti...
Potpis? Ma jebeš potpis!
Pa nisam na tebe ni mislio.
To se odnosilo na uvaženog kolegu forumaša oskoprca i njegove istomišljenike (a takvih ima) koji misle da je Inter pošten ko' novorođeno dijete - samo zato što već 20 godina nije ništa osvojio. Kao da je neuspjeh glavni dokaz poštenja.
Ja znam samo da moj braco obožava Juventus. a s druge strane moj ga dragi baš i ne voliSad zašto, nemojte me pitati, ali znam da se zbog takvih sranja nikad nisu prepirali
![]()