Stranica 3 od 720 PrvoPrvo 123456781353103503 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 7193

JUVENTUS

Raspravljate o temi JUVENTUS u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Jesu - tu nema spora... Samo niti jedan klub nema SVIH PET trofeja. Niti jedan, samo Juventus. A njegove priče ...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: JUVENTUS

Jesu - tu nema spora... Samo niti jedan klub nema SVIH PET trofeja. Niti jedan, samo Juventus.

A njegove priče o "najvećoj sramoti" su totalno deplasirane i glupe... Jebate led, pa Milana je bilo škartalo u drugu ligu 1980. godine - pa šta onda? Lipo se vratili natrag u prvu ligu i sad su još veći nego šta su bili prije toga...

Ljudi nikako da razluče juventus kao sportsku instituciju od Moggija i njegove ekipe - oni su krali, klub je zato S PRAVOM kažnjen - i točka. Moggija smo se riješili, odradimo kaznu i natrag u prvu ligu.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika bare666
    Datum registracije
    18-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    768
    Liked
    0 times

Ko da je Berlusconi nekaj bolji od Moggija, ajde molim te!
    Tko se i malo razumije u nogomet zna da je to veliki biznis i da bude uvijek takvih likova...
    Potpis? Ma jebeš potpis!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Pa to i govorim...

Milan je velik - usprkos Berlusconiju - zato što dobro igra, zato što osvaja trofeje u Europi...

Isto važi i za Juventus - pa ne može se osvojit 29 (odnosno 27) titula u Italiji (daleko najviše od svih) samo i isključivo na krađu. To su pizdarije...

A Inter igra loše, ništa ne osvaja, pa to automatski znači da je "pošten" i "ne krade" - ma daj...

Datum registracije
    18-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    768
    Liked
    0 times

Necemo po Interu Damfisk!
    Potpis? Ma jebeš potpis!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Pa nećemo, samo taj se posrani Inter uvije uzima kao primjer poštenja i čestitosti nasuprot "pokvarenim" i "lopovskim" Juventusu i Milanu...

A ako ćemo bit objektivni - sve je to isti kurac, samo su ovi lupeži u Interu nesposobniji u krađi od ovih lupeža u Juventusu i Milanu...

Samo to je glupo promatranje. Svi kradu, svi kradu... po toj logici ne treba ni gledat nogomet niti navijat za klubove...

Datum registracije
    18-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    768
    Liked
    0 times

tko je krao je kažnjen i neznam u čemu je problem???
    Milan je po mojem još i dobro prošao a Juve ce se brzo vratiti (za njih se ne treba brinuti) i to je to!
    Potpis? Ma jebeš potpis!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Pa to i ja kažem...

Ali idu mi na kurac ovi takozvani legalisti i pravednici koji seru po Juventusu kao zločinačkoj lopovskoj organizaciji... Nije Juventus krao nego Moggi i ekipa, baš kao što krade Berlusconi u Milanu (pitam se zašto je Milanu ublažena kazna) i Cragnotti u Laziju i kao što namještaju i dogovaraju utakmice svi bogatiji klubovi - UKLJUČUJUĆI I INTER!!

Seri po Juventusu zbog igre, zbog igrača, zbog navijača, zbog ovoga i onoga, ali nemoj mi trubit o nekoj pravdi i poštenju, pa onda izvuć Inter kao simbol svega toga... BULLSHIT!!

Datum registracije
    18-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    768
    Liked
    0 times

nisam ja ni rekao da je Inter simbol pravednosti...
    Potpis? Ma jebeš potpis!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Pa nisam na tebe ni mislio.

To se odnosilo na uvaženog kolegu forumaša oskoprca i njegove istomišljenike (a takvih ima) koji misle da je Inter pošten ko' novorođeno dijete - samo zato što već 20 godina nije ništa osvojio. Kao da je neuspjeh glavni dokaz poštenja.

Akademik Foruma
    Datum registracije
    08-10-05
    Poruka
    6,451
    Liked
    3 times

Ja znam samo da moj braco obožava Juventus. a s druge strane moj ga dragi baš i ne voli Sad zašto, nemojte me pitati, ali znam da se zbog takvih sranja nikad nisu prepirali

Slične Diskusije

1. Najbolji strijelci Serie A 2005/2006
    By Maximus84 in forum Nogomet
    Odgovora: 35
    Zadnja poruka: 19-02-06, 17:32
  2. Fiorentina - Juventus
    By Maximus84 in forum Nogomet
    Odgovora: 42
    Zadnja poruka: 04-12-05, 17:03
  3. Serie A
    By Silver in forum Nogomet
    Odgovora: 35