| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali u Sport forumu; Ja se dvoumim koja mi je najdraža. Ili ona Dinama protiv Ajaxa ili ona s Englezima u Maksimiru. SAda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Ja se dvoumim koja mi je najdraža. Ili ona Dinama protiv Ajaxa ili ona s Englezima u Maksimiru. SAda je red na vas da napišete svoju najdražu utakmicu.
__________________ b |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali ...možda nije najbolja, ali definitivno utakmica koja je bila genijalna... NOGOMET, EP 2004.: NIZOZEMSKA - ČEŠKA 2:3 "... U posljednjem susretu drugoga kola razigravanja po skupinama, Česi su u Aveiru s 3:2 pobijedili Nizozemsku. Nizozemci su poveli s 2:0 pogocima Wilfreda Boume (4) i Ruuda van Nistelrooya (19), ali su Česi pogocima Jana Kollera (23), Milana Baroša (71) i Vladimir Šmicera (88) preokrenuli rezultat..."
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali druga utakmica polufinala FA cupa 1999: manchester united 2-1 arsenal i manchester united 7-1 roma
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali Citat:
A još neke su: -Liverpool - Milan (finale lige prvaka 2005.)...iako su moji izgubili -Milan - Manchester Utd. 3:0 (prošle godine u polufinalu lige prvaka) -Engleska - Hrvatska 2:3, zadnja iz ovih kvalifikacija na Webley-u
__________________ Sve je sranje osim pišanja...ali i pišanje je sranje ako pišaš uz vjetar | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Najbolja nogometna utakmica koju ste gledali e da ono prvenstvo kad nam je Zadar Tj. Hajduk uzeo prvenstvo mi ostaje u sjećanju utakmica Varteks-Dinamo. skoro se sjećam svih detalja: prije početka čuo sam da se igra 2-2 u Zadru(Zadar-Hajduk)makar je tada bila 87. min svi su znali tko će pobjediti....Hajduku je trebala pobjeda inače bi najebali. a utakmica je otprilike ovako išla totalno nas nadigrali Varaždinci, na pol. 2-1....ubrzo u 2. 3-1 i već se opraštamo od naslova prvaka, kad Cesar zabija za 3-2 u 80. min....oko 85. 3-3 i 4-3 opet Cesar u 90. i poznato slavlje dinamovog navijača(ja se nisam usudio, nekakvi luđaci su bili iza mene, koji očito su mrzili Dinamo) taj navijač je naravno dobio tada batina ...a ja nisam se usudio ni osmjehnut kakva je atmosfera bila ...stvarno je bilo ružno)ALi svejedno to mi je 1 od najdražih utakmica(šteta šta na kraju smo ipak sve zajebali u Zadru) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

6-1
)

pametni znaju 

...stvarno je bilo ružno)