Kad Gilardinho bolje igra pa sve ide preko njegaPravi autor: lucky_strike_08
![]()
Raspravljate o temi Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 u Nogomet forumu, dio Sport foruma; milan u globalu ove sezone ne igra kako treba,u 21 utakmicu doživjeli su 5 poraza dok si je juventus priuštio ...
Kad Gilardinho bolje igra pa sve ide preko njegaPravi autor: lucky_strike_08
![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
A jebiga, sve prošle sezone uglavnom je Shevchanko držao Milan u vrhu, ove sezone fale njegovi golovi.![]()
Toni je najjači a Fiorentina najbolja
Ove sezone čini se da će Luca Toni i David trezeguet ostat sami u trci za najstrijelca lige.Toni je po meni bolji igrač i kompletniji i on će bit najbolji strijelac i imat će više od 30 golova
NAKON 22 KOLA:
21 Toni L. (21 Fiorentina, 2 rig.)
18 Trezeguet D. (18 Juventus)
13 Totti F. (13 Roma, 4 rig.)
12 Adriano L. (12 Inter, 2 rig.) , Gilardino A. (12 Milan) , Shevchenko A. (12 Milan, 4 rig.)
11 Tavano F. (11 Empoli, 3 rig.)
10 Chiesa E. (10 Siena, 3 rig.) , Lucarelli C. (10 Livorno, 1 rig.) , Suazo D. (10 Cagliari, 2 rig.)
9 Bonazzoli E. (9 Sampdoria) , Pellissier S. (9 Chievo)
8 Rocchi T. (8 Lazio)
7 Cozza F. (7 Reggina, 1 rig.) , Cruz J. (7 Inter) , Di Napoli A. (7 Messina) , Flachi F. (7 Sampdoria, 2 rig.) , Kaka' R. (7 Milan)
And love is not the easy thing....
The only baggage you can bring
Is all that you can\'t leave behind
da je fiorentina najbolja onda bi bila 1.Pravi autor: pikso123
Mostar u srcu,Barca do gorba!!
Ne slažem se s tobom, on je možda navijač i ima pravo na svoje mišljenje!!Pravi autor: maajstor
![]()
And love is not the easy thing....
The only baggage you can bring
Is all that you can\'t leave behind
lud je toni ko siba
dobro neam ja nista protiv njeg vec samo kazem isto kao da ja sada reknem Cadiz je najbolji ili Međimurje je najbolje nigdje veze sa vezomPravi autor: Maximus84
Mostar u srcu,Barca do gorba!!