| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najveći preokreti u nogometu u Sport forumu; Trenutno mi samo ovo pada na pamet, Liverpool - Milan (0:3) 3:3 pa onda kada je Milan u prvoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | najveći preokreti u nogometu Trenutno mi samo ovo pada na pamet, Liverpool - Milan (0:3) 3:3 ![]() pa onda kada je Milan u prvoj utakmici protiv Deportiva imao 4:1 i uspio primiti 4 komada u uzvratu.. Milan - Inter (0:2) 3:2 Betis - Barcelona (0:2) 3:2
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: najveći preokreti u nogometu četvrtfinale svijetskog prvenstva u engleskoj 1966. kada su igrali sjeverna koreja i portugal. koreja je vodila 3:0 , ali je Eusebio zabio 4 gola za portugal
__________________ b |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveći preokreti u nogometu Sigurno jedan od najvecih finale lige prvaka milan i liverpool
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Demonstrating My Style | Re: najveći preokreti u nogometu Citat:
juventus - man utd.. 2-0 ( 2-3)
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.