| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi najveći preokreti u nogometu u Sport forumu; Real Madrid - Espanyol 4:3 (bilo 0:2, 1:2, 1:3)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveći preokreti u nogometu ma meni je najupečatljivije ono kad je Deportivo izbacio Milan prije par godina iz LP. Milan dobio 1. 4-1, a Depor 2. 4-0, ali najviše me fascinirao način na koji su to ostavrili. Protiv tada možda i najbolje momčadi na svijetu oni su odigrali gotovo savršeno i razbili ih ko beba zvečku ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-08
Poruka: 86
![]() | Re: najveći preokreti u nogometu Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: najveći preokreti u nogometu pa to bas i ne bi nazvao preokretom...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: najveći preokreti u nogometu izgubili su na penale..sto je lutrija..nisu izgubili 2-1, to bi bio preokret....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: najveći preokreti u nogometu ne znam koji je najveci preokret ali najbolniji je onaj iz finala lige prvaka *99 u Barceloni ..jadni moji Bavarci ![]()
__________________ If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi. ![]() Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

.. za mene je to sve preokret
If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi.