| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Niko Kranjčar u Lyonu u Sport forumu; Možda čak i ode tamo... ali neće biti ni na klupi kad budu pripremne utakmice sa pr. trećeligašem....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Alfa dobar pick, a najbolji su komentari na članak...hehehe... Ovi su mi naj: "može birat između lyona, bayerna i rome, ali na playstationu" "posao sakupljača lopti ili? i na toj funkciji bi morao trčati, tako da sumnjam..." "ovaj je židak fenomenalan. svaki dan nas iznenadi i uveseli divnim i istinitim vjestima, prakticki cinjenicama. ali, najbolje neka ide u real, kaj mislis zidak? da ih malo digne, jer su vec 3 godine bez trofeja! a niko je "igrac" za takve stvari. jedino te zalim ak stvarno mislis ovo kaj pises. ili si kurva koja pise za novce koje daje cico herera." "iz lige za ostanak u četvrtfinale lige prvaka. toooooo mali!!!" "Juninho Pernambucano, Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger, Francesco Totti....i ova buhtla koja je sama sebe prozvala igračem. oni svi u istoj rečenici??? hahahahah. može jedino u Bayern pa da u paru sa SCHWEINsteigerom igra...2 svinje na terenu. mogu i bit cimeri." Da ne pretjerujem, slobodno si pročitajte članak i komentare.
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 19-04-06 u 11:15. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Ajde sad svi vi koji ste se ovako rado uključili u ovu temu, molio bih vas nešto: Recite vi lijepo ovde za koji klub vi navijate? Je li mogu ja pogađat - svi navijate za Dinamo. Kako sam pogodio? Pa vrlo jednostavno - navijač Dinama nosi plavi šal, pjeva "sveto ime Dinamo" i sere po Niki Kranjčaru. Ali samo u zadnje dvije godine. Prije toga navijač Dinama je nosio plavi šal, pjevao "sveto ime Dinamo" i dizao Niku Kranjčara u zvijezde. Onda je Niko bio "dragulj hrvatskog nogometa", "najmlađi kapetan Dinama u povijesti", "hrvatski Totti", "nositelj igre Dinama i reprezentacije"... Onda nikome nije smetalo što mulac od 19 godina igra u prvoj postavi reprezentacije, onda su se svi bunili zašto ga Barić nije vodio u Portugal... Onda nije bilo ni "debele svinje" ni "buhtle" ni sličnih izraza... Objektivnost vam je stran pojam, je li tako? Zadnji Uredio damfisk : 21-04-06 u 13:21. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Stara priča!! Još uvijek nisu preboljeli!! Ali neka boli...
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Citat:
Dapače mi smo dobili nešto kad je svinja otišla u ajduka! ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Pa dobro, dobili ste. Vi se profitirali kad je Niko otišao iz Dinama. OK. Samo, čemu onda "svinja debela"? Je li problem u tome što je uopće otišao iz Dinama ili je problem u tome što je otišao baš u Hajduk? Je li on bio "svinja debela" i dok je bio kapetan Dinama? |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Citat:
Samo pogledaj kako igra Srna, a kako Kranjčar i sve je jasno da jasnije ne može biti! P.S. Ronaldinho je milijun puta talentiraniji od njega pa se ne šeta po terenu nego trči kao i svi ostali. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Niko Kranjčar u Lyonu Pa nikad ja nisam rekao da je on Ronaldinho!!! Bože sačuvaj! Čak štoviše, on meni nije drag i ja ne volim takav tip igrača. O njegovom radijusu kretanja i brzini sve je već rečeno, i sa svime se slažem. Ja samo kažem jednu jedinu stvar - ovi koji ga sad zovu "svinjom debelom", svima njima je on bio najbolji najveći najsjajniji dok je igrao u Dinamu. Kad je prešao u Hajduk, postao je "svinja debela" koja nema mjesta u reprezentaciji. O tome ja govorim. Kako se zagrebačko-dinamovsko mišljenje o Niki Kranjčaru naglo i drastično promijenilo isti momenat kad je NIko Kranjčar promijenio dres. I garantiram da bi se isto dogodilo i sa Modrićem da on kojim slučajem promijeni dres (naravno, to je samo teorija, pošto on neće mijenjat dres). |
| | |
![]() |
| Tagovi: kranjcar, lyonu, niko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| niko kranjčar u hajduku | Kristijan | Nogomet | 5 | 02-10-07 22:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:32.