Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Niko Kranjčar u Lyonu u Sport forumu; Možda čak i ode tamo... ali neće biti ni na klupi kad budu pripremne utakmice sa pr. trećeligašem.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-06, 09:37   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra
Re: Niko Kranjčar u Lyonu

Možda čak i ode tamo... ali neće biti ni na klupi kad budu pripremne utakmice sa pr. trećeligašem....
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-06, 11:11   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Alfa dobar pick, a najbolji su komentari na članak...hehehe...

Ovi su mi naj:

"može birat između lyona, bayerna i rome, ali na playstationu"

"posao sakupljača lopti ili? i na toj funkciji bi morao trčati, tako da sumnjam..."

"ovaj je židak fenomenalan. svaki dan nas iznenadi i uveseli divnim i istinitim vjestima, prakticki cinjenicama. ali, najbolje neka ide u real, kaj mislis zidak? da ih malo digne, jer su vec 3 godine bez trofeja! a niko je "igrac" za takve stvari. jedino te zalim ak stvarno mislis ovo kaj pises. ili si kurva koja pise za novce koje daje cico herera."

"iz lige za ostanak u četvrtfinale lige prvaka. toooooo mali!!!"

"Juninho Pernambucano, Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger, Francesco Totti....i ova buhtla koja je sama sebe prozvala igračem. oni svi u istoj rečenici??? hahahahah. može jedino u Bayern pa da u paru sa SCHWEINsteigerom igra...2 svinje na terenu. mogu i bit cimeri."

Da ne pretjerujem, slobodno si pročitajte članak i komentare.

Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 19-04-06 u 11:15.
lucky_strike_08 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 13:18   #33 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ajde sad svi vi koji ste se ovako rado uključili u ovu temu, molio bih vas nešto:

Recite vi lijepo ovde za koji klub vi navijate? Je li mogu ja pogađat - svi navijate za Dinamo.

Kako sam pogodio? Pa vrlo jednostavno - navijač Dinama nosi plavi šal, pjeva "sveto ime Dinamo" i sere po Niki Kranjčaru. Ali samo u zadnje dvije godine. Prije toga navijač Dinama je nosio plavi šal, pjevao "sveto ime Dinamo" i dizao Niku Kranjčara u zvijezde. Onda je Niko bio "dragulj hrvatskog nogometa", "najmlađi kapetan Dinama u povijesti", "hrvatski Totti", "nositelj igre Dinama i reprezentacije"... Onda nikome nije smetalo što mulac od 19 godina igra u prvoj postavi reprezentacije, onda su se svi bunili zašto ga Barić nije vodio u Portugal... Onda nije bilo ni "debele svinje" ni "buhtle" ni sličnih izraza...

Objektivnost vam je stran pojam, je li tako?

Zadnji Uredio damfisk : 21-04-06 u 13:21.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 13:21   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 25
Poruka: 283
S.B. se izdvaja iz mase

Stara priča!! Još uvijek nisu preboljeli!! Ali neka boli...
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 13:27   #35 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A znaš kako se kaže - onaj tko gubi ima pravo i da se ljuti

Ali mislim da im malo objektivnosti ne bi naškodilo.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 13:47   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,590
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk
A znaš kako se kaže - onaj tko gubi ima pravo i da se ljuti
Ali tu ste onda vi da se ljutite jer mi nismo ništa izgubili!!

Dapače mi smo dobili nešto kad je svinja otišla u ajduka!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 13:50   #37 (permalink)
doctor queñones

Pa dobro, dobili ste. Vi se profitirali kad je Niko otišao iz Dinama. OK.

Samo, čemu onda "svinja debela"?

Je li problem u tome što je uopće otišao iz Dinama ili je problem u tome što je otišao baš u Hajduk?

Je li on bio "svinja debela" i dok je bio kapetan Dinama?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 22:28   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Poruka: 383
maajstor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku maajstor

damifsk odavno nisam cuo tako dobro pitanje
aj bas me zanima sta ce sad reci ovi "dinamovci"
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 05:00   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
svabo_ng je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk
Pa dobro, dobili ste. Vi se profitirali kad je Niko otišao iz Dinama. OK.

Samo, čemu onda "svinja debela"?

Je li problem u tome što je uopće otišao iz Dinama ili je problem u tome što je otišao baš u Hajduk?

Je li on bio "svinja debela" i dok je bio kapetan Dinama?
Problem je u tome što on nije igrač ni za Vaduz, a kamoli za Romu, Lyon i sl.Ja ne kažem da nije talentiran, ali sve to bez radnih navika ne vrijedi ništa.Da se rodio 30 godina prije bio bi to u što ga pretvaraju danas."Svinjom debelom" ga je nazvao i Bonačić kad je došao, istina malo ljepšim riječima, ali se svodi na isto.Nemam ništa protiv njega osobno, kao ni protiv Hajduka (iako volim plavu boju), ali činjenica je da on trenutno nema kapacitete ni za Hajduk,pogotovo za repku, a o Bayernu,Lyonu i sl. da ne pričam.Ja bih čak i volio da ode u neki europski klub pa možda i naprave nešto od njega.

Samo pogledaj kako igra Srna, a kako Kranjčar i sve je jasno da jasnije ne može biti!

P.S. Ronaldinho je milijun puta talentiraniji od njega pa se ne šeta po terenu nego trči kao i svi ostali.
svabo_ng je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 11:08   #40 (permalink)
doctor queñones

Pa nikad ja nisam rekao da je on Ronaldinho!!! Bože sačuvaj!

Čak štoviše, on meni nije drag i ja ne volim takav tip igrača. O njegovom radijusu kretanja i brzini sve je već rečeno, i sa svime se slažem.

Ja samo kažem jednu jedinu stvar - ovi koji ga sad zovu "svinjom debelom", svima njima je on bio najbolji najveći najsjajniji dok je igrao u Dinamu. Kad je prešao u Hajduk, postao je "svinja debela" koja nema mjesta u reprezentaciji.

O tome ja govorim. Kako se zagrebačko-dinamovsko mišljenje o Niki Kranjčaru naglo i drastično promijenilo isti momenat kad je NIko Kranjčar promijenio dres. I garantiram da bi se isto dogodilo i sa Modrićem da on kojim slučajem promijeni dres (naravno, to je samo teorija, pošto on neće mijenjat dres).
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kranjcar, lyonu, niko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
niko kranjčar u hajduku Kristijan Nogomet 5 02-10-07 22:59

Trenutno vrijeme na forumu: 10:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114