| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Baniran zenskarosh u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim 5 puta si spomenula riječ banati ... samo polako, nemoj biti frustrirana, nećeš moći spavati večeras zbog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Baniran zenskarosh Citat:
izgleda sam se bila uživila u bannanje ženskaroša pa sam zato toliko puta i napisala....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
| | #42 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Baniran zenskarosh ljudi inače ne slušaju isti žarn muzike ili filmova?! stvar je ukusa... baniranje na univerzalnom forumu je neopisivo stupid? a opet baniranje na specificnom forumu di je netko profesionalac? ponos je to od moderatora kad smije tako nesto uradit? taj moderator je zasigurno nekada jako bio u proslosti na mircvima jako na baniram..kad mu je potrebno nekog izbacit u 4 dana? |
| |
| | #43 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Citat:
stvar je provociranja. no, da ne ponavljamo 100 puta istu stvar evo pročitaj jedan od razloga koji je naveo Aris Citat:
__________________ | ||
| |
| | #44 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | to care! vidis ti kad omladina downloadira skriptu za forum i forum postane poznat... a nemaju pojma o pojmu Citat:
i zivotinja moze promjenit vlasnika, pa i covjek... Zadnji Uredio daidza : 12-04-08 u 22:12. | |
| |
| | #46 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Baniran zenskarosh Citat:
bolje prvo sve prouči pa tek onda komentiraj.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
| | #47 (permalink) |
| Veteran | Re: Baniran zenskarosh
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:26.

izgleda sam se bila uživila u bannanje ženskaroša pa sam zato toliko puta i napisala....