| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Ocjenjivanja, popularnosti i slično u Croportal.net forumu; Ove teme se sve više pretvaraju u Igre Bez Granica, pa smo ih prebacili u odgovarajući podforum. Nema smisla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Ocjenjivanja, popularnosti i slično Ove teme se sve više pretvaraju u Igre Bez Granica, pa smo ih prebacili u odgovarajući podforum. Nema smisla da si dva-tri člana međusobno 5 puta ocjenjuju avatar i potpis. Ne vidim NITI jedan razlog da neko nekome svako malo ocjenjuje avatar i potpis ... ako vam je stalo do ocjenjivanja tuđih avatara, možete to u Igrama, ako vam je do spemanja, to ćemo rješavat na ovaj način .... topic će završit tamo. Želio bi da svima bude jasno - spam organski ne podnosimo, svaki dan čistimo forum od toga da bi VI imali ugodnije mjesto za zabavu, pa prema tome ne gledamo blagonaklono kad se teme pretvaraju u spemerski raj .... nećemo nikome ništa reći, temu ćemo jednostavno prebacit u Igre i gotovo ... nikakve sankcije ... nikakva upozorenja .... Zadnji Uredio silence : 08-07-07 u 08:57. |
| |
| | #2 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično Meni je sve to jasno i sve da ne podnosite spam i to, ali ne kužim zašto onda uopće te teme postoje na forumu , ako služe samo za spam kao šta su naprimjer igre bez granica i to, ne vidim onda smisao u tome ako već unaprijed kažete da je to spamanje A i neznam šta ste toliko napali neke članove, npr. mišića zato jer ona stvarno nije spamala na početku, a počela je spamat nakon šta ste joj vi rekli da je spamerica pred tjedan dana , jer je time htjela nešto pokazat |
| |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično Slažem se sa silenceovim rješenjem, nemam ništa protiv da postoje takve teme, neka budu tu, ali one služe samo za nabijanje postova. Isto tako predlažem da sve takve slične temu idu pod Igre bez granica i da se njih ne broji pod bilo kakav oblik aktivnosti na forumu. To može poslužiti kao dobra zezancija i opuštanje, ali smatram da ne spada pod nekakav oblik kvalitetne aktivnosti na forumu. |
| |
| | #4 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično ko bu meni odredil kaj meni pase i kaj je kvalitetno a kaj nije....jebe mi se za politiku, razno razne diskusije s zelenima kojima nemogu nist dokazat jer ne respektiraju iskustvo, znanje i sve se svodi na neke pricice koje su negde culi .....i misle da je svijet ruzicast....ili crni ili bijeli....preumoran sam za to...onda se zajebavam na topicu gdje meni trenutno pase.....a dal se budu davali postovi za to ili ne, savrseno mi se jebe......
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično Da, ali ti znaš zašto si na forumu - da se opustiš, zezancija, ubijanje dosade...Vjerujem da ti se živo fućka sve i da ti piše da imaš 0 postova, reputacije ili reppower... Problem je što neki nabijaju sve to, jer imaju neke komplekse iz "stvarnog" života pa ovdje žele bit "face" i onda im to služi za prepucavanje i liječenje kompleksa. U tom smislu, ipak treba biti neki način "ocjenjivanja" na forumu. Tebi stvarno vjerujem da ti se jebe za to, ocjenjivali te ili ne, brojali postove ili ne. Ali dobar dio ljudi jedno piše, a drugo radi i misli. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično Pogledajte "Nove Poruke" ... kak je bilo prije, kak je sada. Stvar je jednostavna - forum je bio zagušen glupostima, jer su te stvari bile iskorištavane za nabijanje postova. Dođe novi član, ode na nove poruke i kaj ima vidit? Brojalice, ocjenjivanja i gluposti ... @vander ... jel ti iko kaj zabranjuje na forumu? ne ... jedino kaj smo htjeli uvesti malo reda (a mislim da smo uspijeli) @Ive ... teme postoje za zajebanciju ... i razbibrigu .... kome je do zajebancije i razbibrige, može slobodno nastavit pisat u tim temema. ima ljudi koji su tamo i dalje, ali hrpi odjednom to nije zanimljivo .... |
| |
| | #7 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično ja opce ne pizdim kaj ste odigrali....valjda bu ekipica malo konstruktivnija....bumo vidli....ekipa ima razlicite afinitete....ima puno novih koji se bez imalo vlastitog misljenja uvlace modovima....to mi ide na kitu....ali to nema veze z vama.....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično Citat:
to kaj se neko uvlaci, ne bu mu puno pomoglo ak napravi sranje ... banovi su letili i dugogodišnjim članovima i ekipi s kojom se chatalo .... pravila su pravila. cilj nam je bil da ekipica vidi da mogu dobiti i neke nagrade ak se potrude na forumu .... osim onog osnovnog, da sredimo forum. nakon svakih takvih promjena, pojavi su obično dosta novih aktivnih, koji iz raznih razloga prije nisu postali .... kolko vidim, forum je puno aktivniji zadnjih dana .... | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično ma daj covjece, ...malo bolje pojasni na sta mislis, kao sto je netko rekao...zasto imate uopce teme kao ocjeni avatar ili reci nesto o osobi iznad sebe?! ili zasto imate forum politika ako smo zbog zajebancije tu, i ako smo zbog zajebancije tu, o kakvim nagradama pricas za doprinos ili sta vec?!... jel to sad znaci da ja nesmijem na neciji post odgovoriti i da nas dvojica odgovarama vise puta na postove, da li smjem pisati ako nemam sta pametno reci? i zasto ste se toliko... da nekazem sta.... oko takvih gluposti? ...i usput...neki ljudi bi ovdje malo mogli spustiti nos (ne mislim na tebe)
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocjenjivanja, popularnosti i slično Ma sve se mijenja sve mi je to nekak drukčije! Mislim ovo je meni prvi forum i jedini za sad i ja sam se fakat navikla na ono staro da se kao broje postovi u igrama i spamala sam priznajem i to stvarno spamala! Nekak me to sve zabavljalo,i te reputacije,i broj postova i sve! Mislim da nisam jedina na forumu da je tako radio! Al na kraju kad sad vidim da su to glupe poruke,ono stvarno bez veze! Da sam večunu vremena provodila na tim igrama,a to je ispalo stvarno gubljenje vremena. Umijesto da sam sudjelovala u temama ja sam sudjelovala u igrama,spamanju i nabijanju postova. Da mi moderatori nisu "otvorili oči" da je to glupo i da nema smisla ja bi tako nastavila i meni bi to bilo guba. Mislim da je bolje to da ste obrisali te poruke iz igri jer na kraju krajeva mene je sad sram zbog njih! Eto tu i tam mi pobijegne koja porukica kratka,eto da se pribroji jedan post,al sad nije to da nabijem postove nego zato jer možda u tom trenutku ta poruka,ta riječ jedino što se može napisati ili mi je to dovoljno da kažem što mislim! Na ovom forumu mi je drago da uvijek mogu izraziti svoje mišljenje,i da će kad tad netko možda pročitati moju poruku,možda prokomentiorati,složiti se ili se protiviti mome mišljenju svojim argumentima. A sad to što se neke teme pretvaraju u spamerski raj,a mislim neki ljudi su tu svaki dan i možda imaju odgovore na teme koje su ih zanimale,rekli su svoje mišljenje i onda više nemaju šta nego odu na neku temu gdje vide da ima ljudi i da se tamo šale,i prepucavaju oko gluposti,a kome to nije zabavno! Onda u takvim temama naravno dođe i do spama,al to je moje mišljenje.I naravno to sam uglavnom ja radila kada sam bila tu svaki dan,ja mislim možda ima još tak ljudi! A sad kaj se tiče brojanja-nebrojanja postova u nekim temama da,u nekim ne. Iskreno to i nije loša ideja,al meni se ne sviđa,i ne zato kaj bi ja spamala nego zato kaj bi možda bilo najbolje isključit brojač(koliko se netko slaže ne slaže ne zanima me-a to govori bivša spamerica) A reputacija,rangiranje forumaša,ja sam prije bila za to ono zagrijana do bola,a sad ću imat ovak rep,a sad ću bit bolja od ovog,a pazi on je duže od mene na forumu a ima manje repe i tako to! Ful onak natjecateljski nastrojena ,sad mislim kog mi je ti boga trebalo,pa kaj imam 12 godina! I shvatila sam da je to glupo,ako smo svi jednaki da nas se može kazniti,onda bi svi trebali bit jedaki i ovako(osim admina i moderatora naravno-oni imaju svoje mjesto,i muče se da naprave ovo mijesto boljim nama za zabavu) A eto to je od mene naravno ovo nitko neće čitati jer je predugo,al drago mi je kaj imam mjesto gdje mogu izbaciti ono što mislim i gdje se moje mišljenje može čuti(pročitati),a to je je najbolji forum u hrvatskoj CROPORTAL!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| |
![]() |
| Tagovi: ocjenjivanja, popularnosti, slicno |
« Promjene na forumu?
|
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.

a 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!