| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi pitanje za administratore u Croportal.net forumu; Zamolio bi cijenjene,objektivne i poštene administartore zašto su banali moje korisničko ime: mihaelacroft evo što je netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-10-07 Godina: 29
Poruka: 2
![]() | pitanje za administratore Zamolio bi cijenjene,objektivne i poštene administartore zašto su banali moje korisničko ime: mihaelacroft evo što je netko od vas naveo razlog: Vi ste izbačeni sa foruma zbog sljedećeg razloga:: No reason was specified. Datum kada ćete moći ponovo pristupiti forumu: Nikad Zamolio bi objašnjene ako je moguće |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: pitanje za administratore Ja Razlog : Ispostavilo se da je mihaelacroft u biti novi account usera walentkane69, koji je 2 puta dobio bann zbog vrijeđanja ostalih forumaša. Čak je biser i u potpis usera mihaelacroft stavio Kod: walentkane69:vrag A sad nek netko riješi ovog mihaelamikića, ja odoh van...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: pitanje za administratore Tko će onda ![]() pick me,pick me... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: pitanje za administratore ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: administratore, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:19.