| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi tarquino i tzukius u Croportal.net forumu; NEMA NEDODIRLJIVIH. jedna stvar da bude jasna, SVAKI, ali baš SVAKI mod ulaže sate da bi pobolj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | tarquino i tzukius NEMA NEDODIRLJIVIH. jedna stvar da bude jasna, SVAKI, ali baš SVAKI mod ulaže sate da bi poboljšao ovaj forum, da pomogne i da sredi stvari. Da svima vama bude bolje. Jel znate kolko košta sat posla? 5 eura? kolko je to na dan? Ko misli srat po modovima će ili dobit kaznu, ili će vlasnik / admin odlučit da mu besplatan rad modova nije u interesu, pa će onda i modovi moći procjenit na šta im je bolje potrošit te sate za koje mogu dobit pare.... Mi radimo ovo BESPLATNO... ne dobivamo kurca za to kaj trpimo svakakve majmune kojima je fora izjebavat se na modovima jer nisu napravili kak je njihovim guzicama pasalo.. e pa neće moći.... JA SAM OBADVOJICU BANAO.... i BANAT ĆU SVAKOG DRKAĐIJU KOJI MISLI DA JE NAMA MODOVIMA ZABAVNO SE BRINUT JEL NJIMA CURI MOZAK KROZ UŠI I PAZIT KAJ DEBILI POSTAJU ko oće poso moda... slobodna mu vrata Zadnji Uredio silence : 12-01-07 u 02:45. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: tarquino i tzukius srat nije ok, al ako se ne smije prigovorit niti jednom modu onda je to tiranija, diktatura... glavno da se vi drzite zajedno, bili u pravu ili ne
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: tarquino i tzukius Citat:
svima treba biti jasno da nema nedodirljivih. ni broj postova, ni broj komentara, ni reputacija ne mogu zaštiti nekoga ko krši pravila. tu je cjelo sranje : S ponosom.......preko 50 000 pogleda...;) naravno da to nije sve, ima tu više. problem je Kikijev stav, on NE MOŽE biti neutralan, ovo je njegov forum, on od toga zarađuje i ako ima stav da ga boli kurac za to, onda svi mi imamo problem. ja od toga kaj brišem poruke, pazim na nedozvoljene sadržaje, spajam spamove NE DOBIJAM NI LIPE, kao ni ostali modovi. s druge strane Kiki dobiva lovu od reklama i našeg truda. ne kažem da mora podržat Eowyn. mogo je ljepo zatvorit i obrisat cjeli topic, maknut joj moderatorska prava i to je sve u njegovoj moći. ne kažem ni da je trebo ovu dvojicu podržat. mogo im je ljepo poslat PM i reć nek stanu ili lete s foruma i obrisat cjeli topic koji je tamo samo zato da se neko kurči i dokazuje kolko je on važan ovdi. ali ne ... on je "neutralan" ... napravio je -> NIŠTA jedno veliko ništa. da ja nisam napravio kaj sam napravio, ovo sranje bi se razvuklo u nedogled i kaj onda? na kojem to forumu se ovakve stvari dopuštaju? AKO NEKO IMA PROBLEMA S NEKIM OD MODOVA, IMA MJESTO DI SE TO RJEŠAVA, NE SMIJE SE OVAKVE GLUPOSTI DOPUŠTAT, INAČE ĆE SVE OTIĆ U PIČKU MATERINU. Postoji dio "Prijedlozi i kritike" i tamo se to rasčišćava. I GOTOVO. Kažeš tiranija i diktatura? Imaš pravo s jedne strane, SVAKI FORUM IMA PRAVILA. uvijek se može ta pravila malo zaobići, ali NIKO NIKOGA ne sili da ovdi dolazi. dok korisnici ovdi dolaze i postaju sve i svašta, bez da razmišljaju, MI SMO TI KOJI MORAMO TROŠIT SVOJE VRIJEME DA POČISTIMO SRANJA. A ZA TO DOBIJEMO KAJ? to da nam piše "moderator" ispod nicka? WoooooooooooooooooW........ sad ću to stavit na banku i živit od kamata. ONAKAV TOPIC SE MORAO ZATVORIT. NA BILO KOJI NAČIN. I GOTOVO. NEMA DRUGE OPCIJE. ZBOG SVIH KOJI TU DOLAZE. NISU NJIH DVOJICA NIKAKVI SUPERMENI. evo forum najnormalnije radi i danas, bez njih. ako će Kiki držat neutralnu stranu, ja ne mislim radit ko mod, iako ovo cjelo sranje nema veze sa mnom. Kikijeva dužnost ko vlasnika i osobe koja nas je angažirala da mu održavamo forum je da nas podrži pred korisnicima, a ne da potkopava naš autoritet. ALI, AKO NEKI MOD NE VALJA I KORISNICI SE BUNE, ONDA TOG MODA TREBA MAKNUT... ALI TO SE RADI U POSEBNOM DJELU FORUMA ILI KROZ PRIVATE. NE MOŽE KIKI JAVNO REĆ DA GA BOLI KURAC KAJ NEKO NA EGO TRIPU VRIJEĐA MODOVE. | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: tarquino i tzukius sve 5 samo, kao i što sam kažeš, trebao se zatvorit topic i gotovo... jer tražit tko je prvi počeo je subjektivnoja mislim jedno, drugi misle drugo i tko će sad tu ispravit
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: tarquino i tzukius Citat:
on je JEDINI koji ne može biti neutralan. recimo, ja sam u cjelom tom sranju mogo ostat neutralan jer se moje ime nigdi nije povlačilo, nisam čak ni postao u tom topicu. ne može Kiki reći nekome ko vrijeđa moderatora -> "ja imam svoje mišljenje, neću se mješat" ... i da za to dobije , jer je upravo reko da njemu ko vlasniku i adminu ne smeta to kaj njih dvojica podjebavaju na takav način.niko nije savršen. i ja sam se i svađo s ljudima i prostačio i sve to ... ali granica mora postojat. ako Kiki nije zadovoljan kak neko radi svoj poso, onda nek ga makne, ali ako nema primjedbi na to kako neko radi svoj poso, onda ga mora podržat ... između toga nema sredine, nema neutralnosti. postoji dio foruma za moderatore di se raspravljaju problemi. ja nisam vidio da je on reko da nije zadovoljan kak radimo, pa prema tome, onda sljedi i logičan zaključak o tome kako je trebao postupit u gore navedenom topicu. dopuštanje da neko isfurava ego trip nad nekim nije u redu, BEZ OBZIRA BIO TAJ NEKO MOD ILI NE. svatko se može posvađat, puhne mu žuta minuta, iskoči žila ludara i slično (ja sam na nvnews.net skoro popio ban jer mi je neki američki kreten nešto reko kad sam došo online pijan, a ja sam napisao da ak je on amerika onda shvaćam Bin Ladena ... da ne bude zabune, to je AMERIČKI forum - možeš mislit reakcije). ali dopuštat sistematsko podjebavanje preko nekoliko stranica NIJE U REDU. svađa je nešto ljudsko.. uostalom jasno je da uvijek postoje drugačiji pogledi i to je normalno, međutim pokretanje topica samo da bi se furo ego trip i podjebavalo je KRIVO i NE SMIJE SE DOPUSTIT. zato su popili banove... kratko i jasno.... Zadnji Uredio silence : 12-01-07 u 17:49. | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Administrator | Re: tarquino i tzukius Ovako sada ću napisati sve kaj mislim, pričao sam sa eowny i rekla je da tarquino stalno po svim postovima sere, i to gdje eowyn piše i da je to ona trpila, ja to nažalost nisam vidio jer nisam imao vremena u zadnje vrijeme. SAda ću imati malo više vremena. Konkretno ajmo tu temu, smatram da je ewoyn pogriješila, tarquino se htio pohvaliti i ona ga je odmah pokopala, nije se trebala miješati tamo u to i pustiti neka se piše kaj god želi jer se ipak radi to o forumu: "baš razno" i onda su kasnije počele svađe gdje su si tarquino i tzukius previše dopustili. Tu sam ja trebao reagirati, ali mi se nije dalo čitati sve i rekao sam eowyn neka zatvori temu i ako se to bude događalo da ću ih ja banati, i stvar riješena. I da eowyn bude malo realna. Ipak sam i ja od krvi i mesa, i dođem nekad umoran i sjeban i onda vidim tzukiusa di provocira, ali provocira tako da ga nemrem banati. E pa sada neka im ovo bude ban na 10 dana. I onda ako se poslije tako nastave ponašati, bit će banani za stalno. Uopće me ne jebe, silence imaš u nekim stvarima pravo, ali i sam znaš u kakvoj sam gužvi i da sve ovo pokušavam održati, i pokušavam neš napraviti i trudim se koliko mogu i jebiga. Tako da neka bude ovako, ali ja sam mislio da je to sve riješeno na kraju. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: tarquino i tzukius Kiki, znam ja to sve. Ali to se moralo reći. Reagirao sam jer bi to preraslo u sveopće sranje. Znam kolko posla imaš, vjeruj, ja imam i više i zato sam i malo popizdio na tebe ... baš zato kaj imaš tolko posla i kaj imaš nas modove, treba si to zaustavit. Zato sam napisao kaj sam napisao. Dok tebe nema, mi moramo imat autoritet. A kad ti dođeš i ako mi napravimo neko sranje, onda si ti gazda i biće po tvom - jel će neki mod dobit nogu u guzicu ili pohvalu ili mu platiš čevape i pivu, to je tvoja odluka, ali dok tebe nema mi moramo imat autoritet. Najgore od svega je da proglasiš da si neutralan. Sorry, ali to me potaknulo da se raspišem. Znaš da me niš ne jebe i da ću ti reć kaj mislim ... isto tako ne očekujem neke special povlastice ili bilo kaj jer sam mod. Ovo je tvoja ćuprija i ti radiš u njoj kaj ti oćeš. Samo ako uzmeš nekog da ju mete dok tebe nema, daš mu i metlu. ![]() That's all. Zadnji Uredio silence : 12-01-07 u 18:53. |
| |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | Re: tarquino i tzukius Dobro, slažem se sa svime što si napisao i od sada će biti drukčije. Molim da se i drugi uključe i rasprave u ovoj temi, da vidimo mišljenja drugih modova i članova. I od sada ide samo jedno upozorenje na PM, ako se ne posluša odmah ban na 10 dana. Ako se poslije tog bana nastavi, onda ide ban zauvijek |
| |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: tarquino i tzukius Pošto cjelo vrijeme provlačim "niko nije nedodirljiv" mantru, onda bi bio red i da složimo neku vrstu "knjige žalbe" di se članovi mogu požalit na modove. Ovo je samo ideja za sad, ne znam točno kakve VB sve opcije ima, ali mislim da bi pomoglo. Kolko god forum radi i bez nekih članova, ne može radit bez ikoga, pa prema tome treba biti i mjesto / način za članove da kažu svoja mišljenja. |
| |
![]() |
| Tagovi: tarquino, tzukius |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

subjektivno
, jer je upravo reko da njemu ko vlasniku i adminu ne smeta to kaj njih dvojica podjebavaju na takav način.