Nije valjda da si trudna?![]()
![]()
Mogu znati ko je otac?![]()
Raspravljate o temi dječija soba u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; ...
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Nije valjda da si trudna?![]()
![]()
Mogu znati ko je otac?![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
pa ja sam mislila da si ti???
![]()
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
![]()
![]()
Zar preko foruma moram doznati da ću postat tata?![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Koji je smisao ovakve teme gdje nema teksta nego se samo slike stavljaju?
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
nabijem vas oboje..
ind-a tko ti smeta komentirat slike,a možda dobiješ ideju kakvu bi sobu za svoje dijete,možda ti ubrzo bude trebalo![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Ja imam onakvu 2 po redu
imaš jedno slovo "i" viška u naslovu![]()
![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
a znam za slovo to sam tek skužila kad sam postala temu a jebi ga sad
a baš ti je ljepa soba jako![]()
hajde mačko šta ima veze..i mi nepismeni možemo pogriješiti kad griješe i oni prepametni pismeni i još su uvjereni da nisu pogriješili,ti si bar to odmah primjetila![]()
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
a jeste makle
ma ne ona druga mi je stvarno genijalna, u takvoj spavam![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.