| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; Došlo vrijeme da se i o tome razmišlja Dakle, koje ime bi dali (ili ste već dali) svojoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Sin mi se zove Adriano, a kćer Lea. ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Sta ja znam, neko kratko ime. Lana, Lea, Mirna, Mala, Luka, Borna, (ipak ce biti zlatna mladez )
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Luka ili Ian Laura ili Lea
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Hmm, čini mi se da sam kćeri dao lijepo ime... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
« usisivac
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.

Dakle, koje ime bi dali (ili ste već dali) svojoj djeci?

)