| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Koji je najbolji deterđent u Život i Stil forumu; jebale vas nagradne igre , kuponiiii... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| next best thing | Re: Koji je najbolji deterđent Citat:
Onaj sa kojim si mozak si oprao bedak ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji je najbolji deterđent Nedavno je bilo na dnevniku kako je Ariel u Hrvatskoj lošije kvalitete nego inače... Ariel je prejak.. njega treba u jako malim količinama, i bolje onaj tekući nego u prahu.. jako dobar a i jeftin je onaj Konzumov "Era" i njegovi omekšivači su jako dobri... dobra su zamjena za Lenor... ja sam se iznenadila... A za osjetljivo rublje mi je najbolji Woolite... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji je najbolji deterđent ...ariel i različita kvaliteta je vijest stara više od godinu dana, a da je tekući bolji to je istina! on se ne razlikuje za razliku od praška...al ipak koristim ariel prašak ![]()
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
![]() |
| Tagovi: deterdjent, koji, najbolji |
« Guitar baby
|
boje za sobu ?!? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

: ?