| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi nacrti za gradnju kuće u Život i Stil forumu; molim za pomoć....uskoro namjeravam graditi kuću cca.100-140 kvadrata pa me zanimaju nacrti i gdje ih se mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nacrti za gradnju kuće Zanimljiv zahtjev. Bilo bi zgodno da daš neke osnovne karakteristike koje te zanimaju - broj etaža, stanova, kupaona, WCa, soba, kuhinja, dnevnih boravaka, stepenište izvana ili iznutra..... Uglavnom, ili pokušaj sam nešto skicirati pa mi se obrati na PM da ti to odradim u ACADu ili se sam poigraj (puno teže ako ne znaš), s nekim od programa za crtanje.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: nacrti za gradnju kuće Ili ako tek tražiš nešto par ideja se može pronaći na marles-hise.si i krivaja-tmk.com a za nešto više koristi ![]() No sumnjam da neki gotovi nacrt može puno pomoći - samo za razradu ideje - a sve ostalo do finalizacije zahtjeva "individualan" pristup. Uz sve što je Homesick naveo treba uzeti u obzir i veličinu parcele na kojoj misliš graditi i koji su uvjeti propisani na lokaciji koju si predvidio za gradnju itd, itd.....
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: nacrti za gradnju kuće Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradnju, kuce, nacrti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

Bilo bi zgodno da daš neke osnovne karakteristike koje te zanimaju - broj etaža, stanova, kupaona, WCa, soba, kuhinja, dnevnih boravaka, stepenište izvana ili iznutra..... Uglavnom, ili pokušaj sam nešto skicirati pa mi se obrati na PM da ti to odradim u ACADu ili se sam poigraj (puno teže ako ne znaš), s nekim od programa za crtanje.