Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi nacrti za gradnju kuće u Život i Stil forumu; molim za pomoć....uskoro namjeravam graditi kuću cca.100-140 kvadrata pa me zanimaju nacrti i gdje ih se mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-08-07, 14:29   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Poruka: 267
bobby_1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bobby_1
nacrti za gradnju kuće

molim za pomoć....uskoro namjeravam graditi kuću cca.100-140 kvadrata pa me zanimaju nacrti i gdje ih se može pronaći na netu...hvala
bobby_1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 14:45   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: nacrti za gradnju kuće

Zanimljiv zahtjev. Bilo bi zgodno da daš neke osnovne karakteristike koje te zanimaju - broj etaža, stanova, kupaona, WCa, soba, kuhinja, dnevnih boravaka, stepenište izvana ili iznutra..... Uglavnom, ili pokušaj sam nešto skicirati pa mi se obrati na PM da ti to odradim u ACADu ili se sam poigraj (puno teže ako ne znaš), s nekim od programa za crtanje.
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 14:48   #3 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Al si ti arhitekat Homesick?
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 18:04   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Ili ako tek tražiš nešto par ideja se može pronaći na marles-hise.si i krivaja-tmk.com a za nešto više koristi
No sumnjam da neki gotovi nacrt može puno pomoći - samo za razradu ideje - a sve ostalo do finalizacije zahtjeva "individualan" pristup. Uz sve što je Homesick naveo treba uzeti u obzir i veličinu parcele na kojoj misliš graditi i koji su uvjeti propisani na lokaciji koju si predvidio za gradnju itd, itd.....

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 20:49   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Ili ako tek tražiš nešto par ideja se može pronaći na marles-hise.si i krivaja-tmk.com a za nešto više koristi
No sumnjam da neki gotovi nacrt može puno pomoći - samo za razradu ideje - a sve ostalo do finalizacije zahtjeva "individualan" pristup. Uz sve što je Homesick naveo treba uzeti u obzir i veličinu parcele na kojoj misliš graditi i koji su uvjeti propisani na lokaciji koju si predvidio za gradnju itd, itd.....
treba mi samo da mi pomogne u ideji jer znam kaj i koliko mi treba ali bi volio malo da mi pomogne oko rasporeda prostorija
bobby_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 21:36   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,906
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto

a da pitas nekog arhitekta ili neki arhitektonski biro o tome sta oni misle?
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 07:42   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
a da pitas nekog arhitekta ili neki arhitektonski biro o tome sta oni misle?
bez toga nema gradnje
ali sam htio doći kod nekog arhitekte ,da mi napravi nacrt kuće, sa gotovom idejom i da bude onako kako ja sve isplaniram, a ne da mi on nekaj natrkelja kaj me ne zanima
bobby_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 11:19   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Al si ti arhitekat Homesick?
Nisam, radim u projektnom uredu kao strojar, ali se pomalo bavim dizajnom
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gradnju, kuce, nacrti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103