Lijepo, samo da je umjesto ljubičaste neka druga boja...![]()
Raspravljate o temi Spavaće sobe u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Tendre divna je ova morska, i ja bih istu istacku Zavodnice,prva je fenoemnalna (jedino što ovoliku sobu malo tko ima) ...
Lijepo, samo da je umjesto ljubičaste neka druga boja...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
meni je jedino važno kod spavačih soba da su zidovi obojani u tople boje, pogotovo ako je sa sjeverne strane i nema sunca, i da je velik i visok krevet, nevolim niske krevete, djeluju mi neudobni, što nemora značiti da jesu, al meni svejedno nisu dragi
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Nisam ni rekao da je ružna, ali ne bi bila moj izbor jer ima ljepših...![]()
meni je baš ta ljubičasta extra i moja je soba ljubičata,jednostavno obožavam ljubičastu boju...
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Meni je samo luster u banani...![]()
Ova mi je baš po ukusu
![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
najbitnije da je dobar madrac, da krevet ima podignute noge (da se prašina lako pokupi), nježnih boja (možda smeđe-bež), diskretno slika na zidu, i bitan mi je ormarić s ogledalom za šminkanje.
puno kinđurija okolo mi smeta, remeti mi ravnotežu
i naravno lijepe posteljine...
e sad još da je osunčanabilo bi fenomenalno