| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Letipasjegulja zoo u osk je preuredjen i neki dan ponovo otvoren, a ti lavici su sad na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 33
![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Ajme ... Bila sam prije u ZOO , kad se reneviro ... jee sam napravili stazu ... A što se tiče lavova .. mislim da sve životinje muče jer ne izgledaju najbolje ... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Baš sam zabavljen, u p. m. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-10-07
Poruka: 1
![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Ma čim se dođe u ZOO, žena koja naplaćuje ulaznice izgleda mrzi samu sebe a zatim i ostale! Totalno je nezainteresirana za ikoga, troje djece dobiju istu foto na ulaznici, moraš čekati dok gospođa pojede, na izlazu ne pozdravi, na ulazu ne pozdravi... PA KAD TAKO TRETIRAJU LJUDE KAKO BI ONDA BOLJE TRETIRALI ŽIVOTINJE! jadno! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Nedavno sam bio i cijena ulaznica je više nego simbolična. Iako je bila velika gužva osoblje je bilo normalno. Vjerojatno se potrefilo da nemaju veći izbor karata. Više košta ta karta (papir i tisak) negoli sam ulaz. Možeš slikati koliko hoćeš pa si sam izraditi razglednice. Ne kažem da je sve tamo odlično ali radi se dosta i napreduje to polako.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lavovi, osijek, smrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.