Katastrofa, ostala sam šokirana![]()
Raspravljate o temi Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: Letipasjegulja zoo u osk je preuredjen i neki dan ponovo otvoren, a ti lavici su sad na mjestu ...
Katastrofa, ostala sam šokirana![]()
novinari nemaju o čemu pisat pa eto da se zabavi narod
..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "...
Baš sam zabavljen, u p. m.![]()
Ma čim se dođe u ZOO, žena koja naplaćuje ulaznice izgleda mrzi samu sebe a zatim i ostale! Totalno je nezainteresirana za ikoga, troje djece dobiju istu foto na ulaznici, moraš čekati dok gospođa pojede, na izlazu ne pozdravi, na ulazu ne pozdravi... PA KAD TAKO TRETIRAJU LJUDE KAKO BI ONDA BOLJE TRETIRALI ŽIVOTINJE! jadno!
Nedavno sam bio i cijena ulaznica je više nego simbolična. Iako je bila velika gužva osoblje je bilo normalno. Vjerojatno se potrefilo da nemaju veći izbor karata.
Više košta ta karta (papir i tisak) negoli sam ulaz.
Možeš slikati koliko hoćeš pa si sam izraditi razglednice.
Ne kažem da je sve tamo odlično ali radi se dosta i napreduje to polako.
ja sam bio u subotu sa curom u zoo,pa nije sad tako lose.mada ga jos uredjuju,a kavez sa paunom je otvoren bio.u biti nije bilo ni ograde,mozes doc do njega!e da ulaznica je 7kn,a ja se ponudio da platim curi upad.kad mi je rekla cijenu bilo me malo sram,ali zato dva sladoleda 24kn.
Zadnji Uredio vukovarvp : 05-04-09 u 21:00
Stvarno je povoljan ulaz i više nego povoljan,još se dobije i razglednica za tih 7kn.. istina da je malo skup sladoled i piće tamo, čak im pola tih aparata za piće ne radi tako da ne ubacujete novac bzvz....
Čitam u novinama da je smijenjen stari rukovoditelj ZOO-a,bumo vidli kako će biti iduće godine