| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek: prekršajac u zatvoru u Lijepa Naša forumu; Prije par godina odležao sam dan zatvora zbog prometnog prekršaja, sada me čeka 3 dana jer neželim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06 Godina: 27
Poruka: 12
![]() | Osijek: prekršajac u zatvoru Prije par godina odležao sam dan zatvora zbog prometnog prekršaja, sada me čeka 3 dana jer neželim i nemam za platiti. Iskustvo tog jednog dana nije loše. Soba,kreveti na kat vojnički, par prekršajaca(isto nesretnika)u sobi,čista posteljina,televizor,stol,stolice,dobra klopa koju donesu u sobu. Ima li tko iskustva od boravka od 3 ili više dana i jel se u međuvremenu šta promijenilo? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek: prekršajac u zatvoru A sta je sa dosjeom o nekaznjavanju? Neke firme traze potvrdu o nekaznjavanju prilikom zaposljavanja. Kako ide s tim pošto odrađuješ dug drzavi kroz zatvor?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Osijek: prekršajac u zatvoru Neide u dosje.Kad izlaziš dobiješ samo lijepu otpusnicu jer si ipak samo prekršajac. Ja sam tom prilikom prešao preko crvenog i zašto bi zato imao dosje. Jedino ako je problem dobiti slobodne dane u firmi, pa kako opravdati. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek: prekršajac u zatvoru Viš, viš. Dobar info. Nego, jesi mi ostavio zlicicu tamo u sobu iza kreveta za slucaj da imam malo vecu kaznu za odradit? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Osijek: prekršajac u zatvoru Zatvori su IN, sloboda AUT. Tako je bar u Osijeku.Ja ću po povratku ostaviti informaciju u kojoj sam sobi bio i gdje sam što skrio. Opisat ću svoje dogodovštine da novi kandidati znaju šta ih čeka,a sad me zanima šta mene čeka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: osijek, prekrs ajac, zatvoru |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:21.

Grijesiti je ljudski ...