A sta je sa dosjeom o nekaznjavanju? Neke firme traze potvrdu o nekaznjavanju prilikom zaposljavanja. Kako ide s tim pošto odrađuješ dug drzavi kroz zatvor?
Raspravljate o temi Osijek: prekršajac u zatvoru u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; Prije par godina odležao sam dan zatvora zbog prometnog prekršaja, sada me čeka 3 dana jer neželim i nemam za ...
A sta je sa dosjeom o nekaznjavanju? Neke firme traze potvrdu o nekaznjavanju prilikom zaposljavanja. Kako ide s tim pošto odrađuješ dug drzavi kroz zatvor?
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Neide u dosje.Kad izlaziš dobiješ samo lijepu otpusnicu jer si ipak samo prekršajac. Ja sam tom prilikom prešao preko crvenog i zašto bi zato imao dosje.
Jedino ako je problem dobiti slobodne dane u firmi, pa kako opravdati.
Viš, viš. Dobar info.
Nego, jesi mi ostavio zlicicu tamo u sobu iza kreveta za slucaj da imam malo vecu kaznu za odradit?![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Zatvori su IN, sloboda AUT. Tako je bar u Osijeku.Ja ću po povratku ostaviti informaciju u kojoj sam sobi bio i gdje sam što skrio.
Opisat ću svoje dogodovštine da novi kandidati znaju šta ih čeka,a sad me zanima šta mene čeka.
Jesi vidio Glavaša??![]()
![]()
hehe sad znam sta cu kad dobijem slijedecu kaznu![]()
samo rakija.......i Osjecko![]()
a na sta te teraju da radis,sto sve treba ponijeti?Mog decka ceka deset dana zbog neplacene kazne pa da bude spreman na sve sto ga ceka
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
TREBA TVOJ DEČKO DA SE UBACI U ELITU-DA BI TO POSTIGO MORA SE PRVO DOSTA NAKRASTI I ONDA POSTAJE ČESTIT I ČASTAN GRAĐENIN ILI GRAĐEVINSKI PODUZETNIK.OVO DRUGO JE NAJLOŠIJA VARIJANTA-A ONDA MOŽE UŽIVATI U ZABAVAMA SA PUNOLJETNIM CURAMA OD 14 DO 18 GOD. OVE PREKO 18 VEĆ SMATRAJU STARIM KROTAČAMA-ČUJ, ELITA JE PROBIRLJIVA-E JEDINO NASTAJE PROBLEM KAD SE BIRA GRADONAČELNIK OSJEKA,JER SVI SU USPJEŠNI A SVI IMAJU PUTRA I ONDA IM JE PUNO DA JEDAN IMA MANDAT 4 GOD. PA SE DOGVORE DA IM GRAD PODJELI NEŠTO LOVE I DA SE MALO PRESLOŽE FUNKCIJE A ONDA GRAĐANIMA TIHO PJEVUŠE - DOK ČEKATE NOVOG KRALJA STANITE SE ISPOD MALJA
![]()
Zadnji Uredio Hvidrant : 17-06-09 u 20:52
PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE
Daj se prestani derati, tikvane.
Jesi li siguran u to? Mislim da je ipak posrijedi potvrda da se protiv tebe trenutačno ne vodi kazneni postupak.
Neka me pravnici isprave ako griješim, ali koliko mi je poznato - nijedno poduzeće u RH, bilo državno ili privatno, nema zakonske osnove tražiti to što kažeš, izvadak iz tvoga dosjea.
Potpisi su za budale.