| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi bicikl - preporuke? u Sport forumu; evo lega da ti pomognem. vidim da si početnik, tj., amater u biciklizmu pa evo par savjeta. odaberi uvijek bicikl ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-10-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Re: bicikl evo lega da ti pomognem. vidim da si početnik, tj., amater u biciklizmu pa evo par savjeta. odaberi uvijek bicikl po svojoj mjeri, po svojim dimenzijama tijela. bicikl se kupuje prema tijelu, to jest građi. odaberi nekakvu lijepu boju da budeš zadovoljniji tokom vožnje. ti tražiš univerzalni bike, znači cijena između 3000 do 4200 kn. svakako bicikl kupi u specijaliziranoj trgovini za to. nikako u trg. centrima. ako imaš još kakvo pitanje obrati mi se direktno na moj privatni mail, wandal23@net.hr. pozdrav!!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: bicikl dobil si krivi dojam o meni lega ameteru , kupit ću si jednu od Kona u skupini Sport Elite, najvjerojatnije Hoss Delux u Ciklo-centru na popustu je 30%, kaj na to veliš ? ![]() Vidim da post za postom stavljaš reklamu za taj ciklo-centar. Ovu ću ti ostaviti ali ubuduće se suzdrži!
__________________ ma ovaj forum je rofl... Zadnji Uredio daidza : 04-10-07 u 21:42. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-10-07 Lokacija: Virovitica
Poruka: 65
![]() | Re: bicikl Citat:
![]()
__________________ "FALI CESTU,DRŽ SE ŠUME" deda | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: bicikl Šta fali deoreu, za rekreaciju je sasvim u redu?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07 Lokacija: Virovitica
Poruka: 65
![]() | Pa TURBO SPORT drži Giante koliko znam!A djelove možeš i u ciklo-centru,keind sporu,marko projektu ma ne kažem za deore ništa nego za tipa kao da kupuje Canondale bike za 25 000 kn,pa ono preseratoski.Za rekreaciju deore ok.
__________________ "FALI CESTU,DRŽ SE ŠUME" deda Zadnji Uredio daidza : 29-10-07 u 22:54. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08 Lokacija: Osijek Godina: 46
Poruka: 6
![]() | Re: bicikl - preporuke? Čitam pa si mislim da'l je to reklama ili čovjeku stvarno treba bic. Ako je reklama nema veze al' ako čovjek stvarno treba bic treba mu pomoći. Mogu ti predložiti da pogledaš na shopu bicikli.hr koji da uzmeš. Ja sam si tamo kupio i ljudi su Ok. Samo sam malo čekao na isporuku. Ali ništa strašno. Mislim da treba gledati omjere cijena/roba, a tamo bar možeš vidjeti što kupuješ. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bicikl - preporuke? Prije 10 tak dana sam uzeo ovaj bike Ciklus • Katalog • WHEELER 2008 • CROSS 6.3 i super je,danas sam konacno uhvatio vremena da ga malo provozam (30 tak km) i odusevljan sam,preporucujem ga onima koji neznaju sta bi uzeli. Kupujte bicikle dok im je cijena jos normalna,kad nestane nafte, bike ce kostati ko suho zlato ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
dobra je wheeler marka bicikala,ali ja preporučam konu,haro,fuji....to si kvalitetni bicikli koji imaju dobru podršku servisera pa se nećete mučiti ako vam ode koji dio...za razliku od gianta za kojega skoro nema servisne mreže. Koristi edit!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. Zadnji Uredio daidza : 01-06-08 u 21:27. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bajk, cesta, off road, putovanje, voznja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.