tekst ti je kratak...ako možeš stavi još duži![]()
Raspravljate o temi Lino Červar u rukometu u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; Evo neznam jel ovo bilo tu, ali stavljam svejedno. Ukratko, ispovijed jednog igrača u kojem govori da Lino Červar uopće ...
tekst ti je kratak...ako možeš stavi još duži![]()
takvih ima kolko oćeš
EDIT: mislim da je nemoguće da "stariji" igrači vode repku...nebi postojao nikakav autoritet iznad njih...svatko bi vukao na svoju stranu i raspala bi nam se igra ko kula od karata...
Zadnji Uredio Adolon : 18-01-09 u 11:50
napravio sam kratak sažetak, a onaj koga zanima može pročitat cijelu priču
ako nisi primjetio na utakmicama, lino červar nije vodio nijedan time out, nitko ga ne sluša. ma nitko ni ne obraća pažnju na njega, samo pogledaj kad bude danas prijenos
Koristi Edit, nemoj pisat poruku za porukom...
Zadnji Uredio gggiga : 18-01-09 u 11:53
a šta to imaju čuti od njega kad to slušaju već 100 put. već znaju što će reći. zato možda i izgledaju, ali samo izgledaju, nezainteresirano
bolje savjete dobijaju u trenutku kad igraju a on im viče sa strane "promijeni obranu" i sl. stvari
šta ti misliš tko mijenja faze obrane kada nam ne ide? .... tko postavlja taktiku za tekmu? ... tko mijenja vratare? ... tko odabire igrače za turnir? ... tko odabire pucače sedmeraca? ... tko diktira minutažu Baliću kad mu ne ide? ...
il si tolko naivan da misliš da se oni skupe prije tekme...odhaklaju tih sat vremena i aj bok...
daj malo razmisli
Već se pisalo o tom tekstu ovdje na forumu, dosta je to staro... Sumnjam da je to neki igrač pisao, ali lik zna dosta stvari i u dobar dio toga vjerujem...
A Lino je po meni loš trener, i nadam se da ce nakon ovog SP-a
I pokazao je kako to radi... Na prošlom EP-u Alilović cijelu utakmicu ne obrani dvije lopte, on uvodi Loserta, pusti mu čak 3-4 minute, a onda opet vraća Alilovića
Ista stvar i s krilima.
taktiku za utakmicu... Igramo isto zadnjih 5 godina, jako malo stvari se promijenilo...
itd itd...
Otkad je smajlagić otišao, mi smo u konstantnom padu...
Zadnji Uredio gggiga : 18-01-09 u 12:01
je stvarno ima sve što ga čini lošim trenerom...osvojio SP i Olimpijske s repkom koja je prije toga bila u rasulu...sa Zagrebom će vjerojatno doć dosta daleko u Europi...
fkt...kak ga do sad nisu napucali
mene boli k**** za njega...al mislim da ga dosta nas zamrzilo kad je ušo u avanturu s politikom...
može biti Lino ovakav i onakav,može se srati po njemu koliko god hoćeš ali on IMA REZULTATE iza sebe...prema tome, dok god tako bude on ima pravo biti trener, ima pokriće za SVE.
EDIT: upravo to Adolon![]()