| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Najveći uspjesi hrvatskog sporta u Sport forumu; Balić: "Pič*a mu materina, igramo k'o kur*c" Više je za humor al ajd nek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Balić: "Pič*a mu materina, igramo k'o kur*c" Više je za humor al ajd nek bude ovdje.... Balić hrabri ekipu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 27-01-08 u 19:18. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Samo mali ispravak ako sam ja dobro čuo nije reko Pič*a vam nego mu materina, igramo k'o kur*c" Balić najveći car Iznad svih HRVATSKA ! A kad već stavljamo nešto, evo nešto za pamćenje ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 27-01-08 u 19:11. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Citat:
![]() rep+
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Premješteno u sport ![]() Nastavite dalje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.