| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 točnije 3500 policajaca + 450 ljudi na terenu koji isključivo tragaju i traže svaki trag i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
A sada šalu na stranu... Mislim da je u ovoj akciji naša policija pokazala svu svoju nemoč i nesposobnost...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ivan Korade superstar ...a čuj, ak je izjavil još prije nekoliko godina kad se naslučivalo da će trebat u Hag, da ima tajno mjesto gdje ga nikad neće pronaći, onda ima valjda sve organizirano. ima sigurno pomagače
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar A Rambo nije imo pomagače, samo nož ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
Znam, ali opet nije ovo toliko velika država da ga toliko policije ne može nači več punih 7 dana... Ja i dalje smatram da su naši policajci pokazali koliko su nesposobni... I iskreno ne vjerujem da je negdje pod zemljom...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar A kužiš relativno lako je izbjegavat hvatanje, kad si se zakopo negdi u zemlju i miruješ, a ta "skloništa" su i napravljena tako da ih ostali koji ne znaju za njega ne mogu naći, a sklonište može bit bilo di negdi u planinama sa nekim malim sakrivenim ulazom pa ti vidi. Nije to tako jednostavno za pronaći. Ako je uopće tamo.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ivan Korade superstar pa policija ga intenzivno traži su SJ Hrvatskoj, stvarno je na svakom koraku i svaki automobil i kombi zaustavljaju...ali to je takvo područje, nema ravnica. živim 20 km od Velike Veterničke, kad sam doma, barem 5 puta na dan sam zaustavljen. ne mogu si pomoći jednostavno! kaj da rade? sumnja se da je ispod njegove kuće...ili negdje kod posjeda...jutros je već kopao bager a i najavili su građevince
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Ma sumnjam da je on bio tako glup i napravio tajno sklonište ispod svoje kuće ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ivan Korade superstar ovu novu kuću je napravio na temeljima stare kuće, i čovjek koji je bio glavni kod gradnje kaže da nije jednu prostoriju zatrpao. Struka kaže da je jako teško otkriti postoji li nešto ispod
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.