| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; postojao je kao ideologija koja je bila paravan za sve i svašta. a iliri sigurno nisu mogli predvidjeti takvu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! postojao je kao ideologija koja je bila paravan za sve i svašta. a iliri sigurno nisu mogli predvidjeti takvu jugoslaviju kada su je romantično zamišljali kao spas od mađarizacije.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! postoja je ka ideja ![]() šta to ima veze sa komunizmon ![]() komunizam je jedna utopijska ideja. koja vjerojatno nikad neće zaživit. u zvjezdanin stazama (iako se time ne bave) ima naznaka da je komunizam na snazi ali ekonomski ne politički. naime, u zvjezdanin stazama nema novca, on jednostavno ne postoji. sve se može dobit mukte, energija je neograničena i besplatna, preko nje strojevima se može dobiti svaki objekat koji čovjeku triba i jednoj sekundi i dostupan je svima. hrana, odjeća, stanovanje, putovanje, sve se dobija preko energije. naravno to je tv ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! [quote=marinkoM8;842239 komunizam je jedna utopijska ideja. koja vjerojatno nikad neće zaživit. u zvjezdanin stazama (iako se time ne bave) ima naznaka da je komunizam na snazi ali ekonomski ne politički.[/QUOTE] Zvjezdane staze? I ti to ozbiljno? Zaista je otežano suvislo raspravljati s osobom koja je na razini Zvjezdanih staza i gdje one važe kao nekakav argument ili čak možda dokaz. Ako je komunizam obična tlapnja, "jedna utopijska ideja", zašto onda svi strahuju od njega? Meni je itekako dobro i u ovom sistemu i u RH. Komunizam neka bude nekom drugom - recimo: Srbiji. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Citat:
e vidiš. ja uopće nisan skroman, i baš zato mi komunizam ne paše jer uvik oću više, bolje ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! Ljudski rod se dijeli na (1) ljude, i (2) piz.e kojima nikad nije dosta (koliko god im daš one bi uvijek još). Ti najbolje znaš gdje pripadaš i ne bih se u to htio miješati. Svatko je slobodan i može se svrstati gdje hoće. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOMUNIZAM!!!!!!!! e vidiš nekad davno imali smo pretke i oni su se podilili. (1) majmunima je sve bilo dobro i ostali su na stablima i danas su tamo i jedu banane, onoj drugoj skupini (2) ljudi stabla nisu bila dobra, tili su u pećine, pa in jednog dana ni te pećine nisu bile dobre, prešli su u zemunice i danas žive u neboderima. ![]() svatko je slobodan i može se svrstat di hoće ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
| | #20 (permalink) | ||||
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | čovjek nije spomenuo rat nikako. zasto se svađate bezze, Citat:
neznam sta zelish reći ovim ![]() znam ali ti ljudi koji su bili zatvoreni su proturijecili drzavi, ili bili su nacionalisti. Ali pogledaj ovo ustase su zatvarale ljude i vodili ih u smrt, u logore, dok se komunizam protiv toga borio. Istina jest da je bilo ljudi koji su nepravedno zatvarano ali boze moj nije sve savrsenno svi grijese... Citat:
Citat:
![]() Citat:
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio anthlon : 25-03-08 u 20:24. | ||||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.