Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi KOMUNIZAM!!!!!!!! u Znanost forumu; postojao je kao ideologija koja je bila paravan za sve i svašta. a iliri sigurno nisu mogli predvidjeti takvu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 11:41   #11 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: KOMUNIZAM!!!!!!!!

postojao je kao ideologija koja je bila paravan za sve i svašta.

a iliri sigurno nisu mogli predvidjeti takvu jugoslaviju kada su je romantično zamišljali kao spas od mađarizacije.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 12:25   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,929
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Komunizam nikada i nigdje nije postojao.
postoja je ka ideja

Citat:
Jugoslavija je hrvatska ideja.
šta to ima veze sa komunizmon

komunizam je jedna utopijska ideja. koja vjerojatno nikad neće zaživit.
u zvjezdanin stazama (iako se time ne bave) ima naznaka da je komunizam na snazi ali ekonomski ne politički. naime, u zvjezdanin stazama nema novca, on jednostavno ne postoji. sve se može dobit mukte, energija je neograničena i besplatna, preko nje strojevima se može dobiti svaki objekat koji čovjeku triba i jednoj sekundi i dostupan je svima. hrana, odjeća, stanovanje, putovanje, sve se dobija preko energije.
naravno to je tv
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 17:16   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

[quote=marinkoM8;842239
komunizam je jedna utopijska ideja. koja vjerojatno nikad neće zaživit.
u zvjezdanin stazama (iako se time ne bave) ima naznaka da je komunizam na snazi ali ekonomski ne politički.[/QUOTE]

Zvjezdane staze? I ti to ozbiljno? Zaista je otežano suvislo raspravljati s osobom koja je na razini Zvjezdanih staza i gdje one važe kao nekakav argument ili čak možda dokaz.

Ako je komunizam obična tlapnja, "jedna utopijska ideja", zašto onda svi strahuju od njega?

Meni je itekako dobro i u ovom sistemu i u RH. Komunizam neka bude nekom drugom - recimo: Srbiji.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:08   #14 (permalink)
prof. Foruma

marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Meni je itekako dobro i u ovom sistemu i u RH. Komunizam neka bude nekom drugom - recimo: Srbiji.
a da nisi možda ratni profiter
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 10:00   #15 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
u zvjezdanin stazama nema novca, on jednostavno ne postoji.
Interno ne, ali externo da; gold press latinum

Citat:
Ako je komunizam obična tlapnja, "jedna utopijska ideja", zašto onda svi strahuju od njega?
Zato što nitko nije očekivao da će pasti u ruke (zna se kome i kako će ga interpretirati [Ne, nije Tito]).

Zadnji Uredio Vex : 25-03-08 u 10:04.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 11:07   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Živim skromno i zadovoljan sam s onim što imam iako to nije Bog zna što.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 11:13   #17 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Živim skromno i zadovoljan sam s onim što imam iako to nije Bog zna što.
bravo. kako ono ide: blago skromnima jer će...
e vidiš. ja uopće nisan skroman, i baš zato mi komunizam ne paše jer uvik oću više, bolje
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:46   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
bravo. kako ono ide: blago skromnima jer će...
e vidiš. ja uopće nisan skroman, i baš zato mi komunizam ne paše jer uvik oću više, bolje
Ljudski rod se dijeli na (1) ljude, i (2) piz.e kojima nikad nije dosta (koliko god im daš one bi uvijek još). Ti najbolje znaš gdje pripadaš i ne bih se u to htio miješati. Svatko je slobodan i može se svrstati gdje hoće.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:14   #19 (permalink)
prof. Foruma

e vidiš nekad davno imali smo pretke i oni su se podilili. (1) majmunima je sve bilo dobro i ostali su na stablima i danas su tamo i jedu banane, onoj drugoj skupini (2) ljudi stabla nisu bila dobra, tili su u pećine, pa in jednog dana ni te pećine nisu bile dobre, prešli su u zemunice i danas žive u neboderima.
svatko je slobodan i može se svrstat di hoće
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:20   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
kolera se izdvaja iz mase
Citat:
čovjek nije spomenuo rat nikako. zasto se svađate bezze,

Citat:
Pravi autor: Jeff Murdock Pogledaj Poruke
Dakle, kažeš da znaš sve...

Znaš i za "poštene" poljoprivredne zadruge. U kojima se ljudima otimalo sve što su mukotrpno radili cijele godine i onda im davalo ono što se procjeni da im je potrebno. Kako njima, tako i onima koji nisu prstom mrdnili?
Da ali ljudi su tad barem radili i radili i vjeruj mi nikom nije bilo lose dok je radio. A danas, danas ti bogaćenje onih koji nisu ni mrdnluli ima previse vise nego onda.

Citat:
Znaš za parne i neparne datume?
neznam sta zelish reći ovim

Citat:
Znaš i za prepune zatvore ljudi koji su se samo usudili misliti?
znam ali ti ljudi koji su bili zatvoreni su proturijecili drzavi, ili bili su nacionalisti. Ali pogledaj ovo ustase su zatvarale ljude i vodili ih u smrt, u logore, dok se komunizam protiv toga borio. Istina jest da je bilo ljudi koji su nepravedno zatvarano ali boze moj nije sve savrsenno svi grijese...

Citat:
Znaš i za tvornice koje su radile bez ikakvog profita, a plaće radnicima se isplaćivale iz kredita?
Ali tada su fabrike radile punom parom i ljudi su imali radna mjesta svako je mogao raditi, sto danas nije slucaj!!!

Citat:
Komunizam nikada i nigdje nije postojao.

Jugoslavija je hrvatska ideja.
Očit primjer nacionalistickog razmisljanja. Zasto???

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke

mislim da danas ima puno vise, samo sto je problem danasnjih ljudi koji su navikli u stare dane ne radivsi nista i prezivjeti, danas to ovisi oindividualcu i njegovom trudu, pa mislim da nekim ljenim ljudima ocito smeta sto moraju dici dupe s trijema i maknut bocu iz ruke kako bi zaradili za zivot....
Upravu si!! Ali da je danas makar malo onog komunistickog takvih ljudi nebi bilo nikako. Danas bi svi radili sto u zadrugama sto u fabrikama kojih ponavljam danas NEMA DOVOLJNO!!!! - ima fabrika(tvornica) ali nisu to fabrike ko prije,drzavne, danas ti je to ili vlasnik neko iz strane drzave ili je privatnik vlasnik te fabrike. A sami znamo kakav je danas polozaj radnika koji rade u privatnim fabrikama. I isto tako znamo da u komunistickom uređenju nije bilo privatne svojine!!

Zadnji Uredio anthlon : 25-03-08 u 20:24.
kolera je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113