| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Osniva se Garda svetog cara Lazara u Znanost forumu; Net.hr nekima očito nije dosta ratovanja ... ko da nije bilo dovoljno sranja na ovim prostorima. izgleda da nikad neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osniva se Garda svetog cara Lazara budale jednostavno ne mogu razumjet te ljude, napravili pizdariju,a nece odgovarat za nista i sad opet rade pizdarije Jebote, nek se malo ugledaju na Crnogorce!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa koje budala....svrbi ih...nisu dugo pucali i ratovali.....ne mogu vjerovati da ne postoji neka kritična masa nromalnih ljudi da dođe i satre tih 200 kretena sa zemljom..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osniva se Garda svetog cara Lazara Kaže moj stari: "E stvarno su glupi. Pa Albanci na Kosovu jedva čekaju takve idiote. Da im dođu pa da ih onda fino pokokaju." A ja se u potpunosti slažem s njime.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #8 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osniva se Garda svetog cara Lazara Poslužit ću se izvanrednim citatom Denisa Kuljiša: Tipična srpska priča. Prvo se kurče, onda popuše i na kraju "pevaju o slavnom porazu". Mislim da je ista stvar i sa "Gardom cara Lazara"
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osniva se Garda svetog cara Lazara Ipak če sve završiti u Srbiji. Srbija če ostati na veličini beogradskog pašaluka i to je naj poštenije, jer dok je naš cjenjeni biskup J.J. Strossmayer razmišljao o panslavenstvu, i osnivanjuo jugoslavenske Akademije ZU, u isto vrime je Ilija Garašanin napisao Načertanije o velikoj Srbiji. Eto im i garda Lazara, zaludu im je sve. Sve se vraća sve se plaća. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cara, garda, lazara, osniva, svetog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:00.

Jebote, nek se malo ugledaju na Crnogorce!!
prežalosno