| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Casey je dao ideju i mislim da je jako dobra ... dakle, navalite, možete pričat o svemu, da se teme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Politički chat Odlično! Dakle, da se nadovežem na Wolfovo zapažanje- Letica je prije par dana u jednoj odličnoj emisiji izjavija da je Čačić prvi ratni profiter i da to može dokazat. I najvjerojatnije će ostat sve na tome. Bitno je da je Radimir smršavija! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Politički chat A Banditos !?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Politički chat je, to i kažem (al, ne u ovoj temi) .. Čačić možda uzima, sređuje si poslove i ostalo, ali i drugi imaju koristi .. on si sredi neki poso, al ipak neko to odradi, dakle ljudi delaju, od toga se opet il obrće lova il je infrastruktura .. pa opet ima koristi i tak dalje ... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat ha ha ha to nisam znala... Citat:
![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.