Odlično!
Dakle, da se nadovežem na Wolfovo zapažanje- Letica je prije par dana u jednoj odličnoj emisiji izjavija da je Čačić prvi ratni profiter i da to može dokazat. I najvjerojatnije će ostat sve na tome. Bitno je da je Radimir smršavija!![]()
Raspravljate o temi Politički chat u Politika forumu, dio Znanost foruma; Casey je dao ideju i mislim da je jako dobra ... dakle, navalite, možete pričat o svemu, da se teme ...
Odlično!
Dakle, da se nadovežem na Wolfovo zapažanje- Letica je prije par dana u jednoj odličnoj emisiji izjavija da je Čačić prvi ratni profiter i da to može dokazat. I najvjerojatnije će ostat sve na tome. Bitno je da je Radimir smršavija!![]()
Čačić je posebna priča .. s jedne strane je bahat i odbojan, s druge ima neke ok ideje .. jel si sređival poslove i mutil? ofkors ...
isto tak, svak ko je izašo iz rata s firmom koja dobro posluje .. a čuj ...
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
A Banditos !?
ha ha ha![]()
to nisam znala...
i lokalni je patriota.. to mi se sviđa... ne sere tam gdje spava!Čačić možda uzima, sređuje si poslove i ostalo, ali i drugi imaju koristi .. on si sredi neki poso, al ipak neko to odradi, dakle ljudi delaju, od toga se opet il obrće lova il je infrastruktura .. pa opet ima koristi i tak dalje ...![]()
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
....žrtva sam bludnih misli....