| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; A jebiga Casey- napravili su i više od većine drugih, bilo bi malo blesavo očekivati da će vruću kaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat A jebiga Casey- napravili su i više od većine drugih, bilo bi malo blesavo očekivati da će vruću kašu zbog nas kusati. Jedino su zasrali sa Galbraithom (mada se dotični malo 'iskupio' u Haagu) i to što je došao Bush*- koji ne samo da je blokirao podatke koji bi nama mogli koristiti, nego još tetoši Srbe do besvijesti (odblokirao je imovinu bivše Juge koja treba pripasti Srbima, a ostatak je i dalje zablokiran)...* s druge strane, koliko god je blesav- swamo se sjetite Sanaderovog nedavnog doručka i koji je to efekt imalo na proces pridruženja EU, isti čas se preokrenuo službeni stav EU
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Politički chat Bio sam na više foruma po ex jugy,istočno sarajevo je najekstemniji.Tamo je još rat,sad se RS odcjepljuje.To je glavna tema,tu i tamo popljuju Crnogorce,nas baš i ne spominju,dobra je i Beogradska Krstarica,zgodne su teme,ono Srbi,Hrvati;Muslimani dal su isti narod.Naravno svi smo nastali od Srba,još sad nešto lude oko Kosova.Naravno i standardne spike Vi ste počeli rat,mi smo počeli rat,oni su počeli rat,ko je počeo rat.Ceo svet nas mrzi. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Politički chat Mi smo najdivljije srpsko pleme Dobar primjer foruma je krajinaforce, udruženje extremnih kuhara iz bivše RSK, tamo ima tema na kojoj vode evidenciju i likuju nad svakim samoubojstvom hrvatskog branitelja- perverzno. Tamo kad se predstaviš kao Hrvat, već si dobija 85% bana, a ima ih oko 2000 registriranih. No sve je to manje bitno. Bitno je to da mi ipak ne zaboravimo da Vlade Divac i njemu slični nisu uvik bili prijatelji i drugovi. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Čitao sam krajinaforce,šta god da pričali vidim tamo puno nostalgije i slika nekih naših krajeva.Zašto su večinom bili kuhari,da bi mogli nahraniti Kineze koji su tukli po nama. Krajinaforce,je..o te Armije,ako su to oni naši susjedi iz Zagore kaj su bili cugeri,s lovačkim puškama,trebali bi se zabrinut. ![]() KORISTI EDIT !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 12-03-07 u 16:15. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Silence- mogao bi prebaciti onaj off topic ovamo pa nastaviti ljuti boj ovdje... ![]() Čuj, Željonarova koncepcija nije ništa gora nego nedavne inicijative (ako to već nije i napravljeno) da manjine glasaju i za redovne liste i za manjinsku, što bi im efektivno dalo dva glasa (ako ne i više). A i da ga malo branim- nije on za to da BiH Hrvati biraju zastupnike u naš Sabor- mislim da je rekao da je njegov prijedlog za običnu dijasporu, a da bi njima ukinuo pravo glasa u HR. Nisam nesklon kojem zastupniku za dijasporu- ionako plaćamo daleko previše političara na svim razinama, vojsku činovnika i sl, taj jedan ili dvojica stvarno ne bi bili neki problem.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Banned | Re: Politički chat ovaj chat i služi za offtopic .. tema je zaključana čisto zato kaj smo otišli u jako krive vode, a to je prebrojavanje ko je šta radio '91 ... '91 smo svi bili jedan narod, nije se pitalo ništa, ni od kuda si, ni kako se zoveš ... a bogme će tako biti i na ovom forumu. nećemo blatit slavu naših branitelja time da se svađamo ko mala djeca jel bilo više hercegovaca, slavonaca, zagrepčana, ličana ili bilo koga ... svi smo bili jedno .. za to se ginulo i borilo ... nastavite dalje sa onom raspravom .. je, ima nekih stvari u kojima je u pravu. čak se i slažem s njim oko nekih stvari .. ali ne slažem se sa postavkom da zato kaj srbija nešto nema, ne bi trebali ni mi ... pa neće na srbija biti uzor ... to nam još manje treba ... zaštita prava manjina mora postojati ... ali vidiš, nisu to samo etničke manjine, imaš tu i društvene, seksualne .. ma sve manjine ... u tome je stvar .. jer ako će većina odlučivat o svemu, bez da manjine imaju prava, di smo onda? u tome je stvar ... kvaliteta društva se vidi kroz odnos prema manjinama |
| | |
| | #108 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Politički chat Svaka čast manjinama, nitko nema protiv njih ništa ... spomenuo si npr. seksualne manjine. Evo ja nemam ništa protiv homoseksualaca, čak bi im zakonski dao da se mogu ženiti i sl... ali brate mili one parade su provociranje obično, to bi im zabranio. Isto kao da žele reći: " Nu mene, ja sam pe..." ... pa neka si, sebi si, šta mene briga šta si ako u mene ne diraš ... to je izbor svakog pojedinca |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Politički chat Ona tema o HDZ-u , SDP-u i ovcama se opet otključala Ja sam opet povučen za jezik, i na žalost prozborio o ovcama, i još sam dodao da NE ĆU tebe ljutit više .... malo sam potpalio kad je već otvoreno, a nisam mislio da hoću opet. Ma dajte ljudi, smirimo se.... šta mi imamo od te politike, samo nas .ebu u zdrav mozak .... nemam kad žene gledat na forumu, uhvatio sam se ove politike. Glup sam ko .urac <-![]() Zadnji Uredio zeljonar : 20-03-07 u 01:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

Jedino su zasrali sa Galbraithom (mada se dotični malo 'iskupio' u Haagu) i to što je došao Bush*- koji ne samo da je blokirao podatke koji bi nama mogli koristiti, nego još tetoši Srbe do besvijesti (odblokirao je imovinu bivše Juge koja treba pripasti Srbima, a ostatak je i dalje zablokiran)...

Dobar primjer foruma je krajinaforce, udruženje extremnih kuhara iz bivše RSK, tamo ima tema na kojoj vode evidenciju i likuju nad svakim samoubojstvom hrvatskog branitelja- perverzno. Tamo kad se predstaviš kao Hrvat, već si dobija 85% bana, a ima ih oko 2000 registriranih. No sve je to manje bitno. Bitno je to da mi ipak ne zaboravimo da Vlade Divac i njemu slični nisu uvik bili prijatelji i drugovi.

Svi smo mi MASS SARR