| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi banner u potpisu u Croportal.net forumu; eh, jedan sajt bi mi možda platio da imam banner. Pa gledam pravila,i nije mi jasno jer smijem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner u potpisu najn ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: banner u potpisu ne smiješ
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: banner u potpisu ne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: banner u potpisu Pitanje: Zast se vise ne moze promjenit velicina potpisa? ![]() Znam da je offtopic, ali mi je glupo novu temu otvarat.. ![]()
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner u potpisu kako ne mozes...? moze se, samo da nije preveliko... ako malo povecas, podebljas i obojis bit ce vidljivo... al to ima smisla samo ako organiziras natjecanja, sto je tvoj slucaj... ja sam ima veci potpis dok sam organizira ubercar i sve je bilo ok...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner u potpisu Ne može se više povećavat slova u potpisu
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
« hitno mi treba pomoc
|
coveri »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.