jutros sam to dobio na mail. uglavnom da bi doznao rezultate svog testa moras poslati SMS poruku koja kosta vise od 6 kuna.
prema tome kako ja tu mogu zaraditi?![]()
Raspravljate o temi evo kako solidno zaraditi u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; ako zelite solidno zaraditi online kliknite IQ Test – Testiramo IQ naroda...
jutros sam to dobio na mail. uglavnom da bi doznao rezultate svog testa moras poslati SMS poruku koja kosta vise od 6 kuna.
prema tome kako ja tu mogu zaraditi?![]()
tih 6 kuna je vjerojatno samo početna investicija u tvom financijskom preporodu!
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
tko ih hebe, nisam poslao SMS jer znam da sam inteligentan
![]()
Imam osjecaj da ce se ovdje moci ubrzo dobro zaraditi, sve je popularnije ovo preko iq-a, zato si uzgajam vec 10-ak aktivnih referala (ti nis ne radis nego dobivas lovu kad ljudima koje si ti pridobio klikaju drugi)... zasad je zarada losa, ali treba bit strpljiv i eto ga
![]()
And down the waterfall wherever it may take me..
to, loto, i kladionice pod ruku..drugim riječima kruha bez motike sistem - nije to za mene.
A što će ti motika za kruh, odreži ga nožem.![]()
Potpisi su za budale.
hajde, barem si ti čuo za metaforu![]()
a po kojoj to logici možeš zarađivati, a da baš ništa ne radiš?