| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Koje ste sve poslove radili? u Život i Stil forumu; nisam nish radil..samo na praksi...telekomunikacijski monter u t-comu (prelagana lova)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? nisam nish radil..samo na praksi...telekomunikacijski monter u t-comu (prelagana lova)
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? kao klinac prodavao sladoled i prao stakla na benzinskoj, kao tinejdzer radio u restoranu, u mojim 20-im radio u bolnici kao medicinski brat pa nakon toga obezbjedjenje prostorija kao student konobario dvije ljetne sezone i na kraju ovo sto sad radim |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 972
![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? McDonald's - nikad više Voćarna (prodavačica, jel') - super Ankete i letci - može proć' Promocije - dosadno, ali je laka zarada To je zasad...
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? izradivala slike za privjeske u photoshopu (prelagano, gotov si za pola sata)
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,566
![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Kao srednjoškolac radio u skladištu preko ljeta, konobario. Kao student, ja mislim da nema posla koje nisam obavljao, od čišćenja snijega, čišćenja glomaznog otpada, stavljanje jambo plakata, selidbe, čišćenje kuća kod dobro stojećig gospođa, pakiranje mobitela,postavljenje parketa u domu sportova, razna osiguranja, redarenja po disco klubovima... da više ne nabrajam Kad sam završio faks radim u struci
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 267
![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? - Konobar u jendom Clubu - Sve živo u McDonald's-u - dilao osigranja - computer shop - teletekst u kladionici - priprema ponude u kladionici - VIP služba za korisnike - DIGI TV komercijala - teleteks u kladionici (trenutno) Nakupilo se toga ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koje ste sve poslove radili? -Prao stakla na benzinskoj -Radio u Aci Marini na čišćenju jahti -Nešto sitno konobarenja -dostava cuge po kafićima i trgovinama -Prodavao voće i povrće na tržnici (dugih 7 dana radnog staža) -bauštela majka svih poslova -sad na kontroli i uzorkovanju robe mislim da je to sve ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: poslove, radili, ste, sve |
« Zaštita na radu
|
ZABA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.