| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Koje ste sve poslove radili? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: ice Od osnovne radim u očevoj firmi. Na kraju ju i naslijedio. A malo sam i po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Koje ste sve poslove radili? Na kraju ju i naslijedio. A malo sam i po koncertima radio, kazališnim predstavama itd. većinom super posao ali nije neka zarada.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Radia san u aluminijskoj stolariji, pa sa klima uređajima, a trenutačno ništa posebno tu i tamo prodajem svoje tijelo starijim gospođama ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koje ste sve poslove radili? samo sam na ini prala stakla na autima ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-07
Poruka: 5
![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Uuuuu Vozač i dostava, rad u proizvodnji na strojevima, marketing, izrada weba, odnosi s javnošću, instruktor (ECDL), razvoj proizvoda, organizacija konferencija.... hmm ne znam, svašta .... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Konobarila, prodavala pića i sladolede na plazi (to je bilo dobro, mogla sam se kupat), dilila letke, radila iste, radila cjenike za kafice,...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter | Re: Koje ste sve poslove radili? Radila sam u proizvodnji dugmadi, čistila urede, čuvala djecu, radila u knjižari, prodavala sladoled, telemarketing croatia osiguranja, honorarno statiram na Novoj i RTL-u, sad konobarim i u potrazi sam za novim poslom jer mi je pun kufer šefa koji mi se uvaljuje.
__________________ Angel outside, devil inside |
| | |
![]() |
| Tagovi: poslove, radili, ste, sve |
« Zaštita na radu
|
ZABA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.