| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi kolka vam je plaća? u Život i Stil forumu; neki mrze to pitanje, ali za one koji ne mrze neka kažu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kolka vam je plaća? ja povremeno radim... 3500 + racun mobitela + benzin...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: kolka vam je plaća? Moja je od 5000 do 5500 kn, ovisi koliko mjesec ima radnih dana
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kolka vam je plaća? kiki, a ti? kolko ti dobivas za ovaj portal?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: kolka vam je plaća? Citat:
hm.. nisu svi tako culi ko u obitelji glumi pinocchia?? ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolka vam je plaća? Citat:
Evo me. Kolika mi je plaća? Pa radim u privatnom sektoru, pa nema plaće, koliko naplatim toliko imam... Prosjek - mjesečno ostane između 6 i 7 tisućica kad poplaćam sve poreze, prireze, daće, dažbine, namete, davanja i tako to... Crkavica, slabo, nikako, jedva ostane za preživit
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolka, placa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 69 | 26-03-08 13:55 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.