| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Kolko imate godišnjeg? u Život i Stil forumu; Dakle, kolko vam traje godišnji odmor? Koliko tjedana? Koliko dana? Jel vam se računaju subote u godišnji? Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 28
Poruka: 67
![]() | Re: Kolko imate godišnjeg? Ja ti imam 38 radnih dana godišnjeg i ne računaju se subote,nedelje i praznici!!!!Godišnji koristimo na tri puta i to kako u firmi odrede s time da jedan dio možeš tražit kak tebi paše!Evo ove godine sam ti imo od 05.06. do 01.07. pa od 31.07. do 14.08. i imam još od 22.11. do 06.12.Naravno uvijek prije i poslje godišnjeg dobijemo bar po 2 dana slobodnog!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kolko imate godišnjeg? Kad si uzmem, i koliko mi treba.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Kolko imate godišnjeg? 24 dana + 4 dana od davanja krvi (subote i nedjelje se ne računaju) koje mogu koristiti kad želim tj. ovisi kakav raspored tko kad ide na godišnji složim s kolegama
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kolko imate godišnjeg? Citat:
Na ljepom ti mjestu radiš bogami ja sam uglavnom čuo da godišnji odmori traju po 23 dana,najviše 30Ja još nisam radio za stalno(fax) tako da neznam koliko će mi trajati godišnji odmori,nadam se da će trajati ko tvoji ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kolko imate godišnjeg? 25 dana ali ih koristim tokom cijele godine kad mi odgovara u najviše 3 dana zaredom jer i meni tako a i direktoru više odgovara da se papirologija ne nakupi previše jer samo nas dvoje radimo administrativni dio u firmi, jedan ode i sve padne na drugog a i ovako je na knap.
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
![]() |
| Tagovi: godis njeg, imate, kolko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

naravno subote i ned te praznici se ne računaju. 
ja sam uglavnom čuo da godišnji odmori traju po 23 dana,najviše 30