| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi POSAO HOSTESE u Život i Stil forumu; Da li tko s forumu radi kao hostesa, što mislite o tom zanimanju? Meni je to ok nacin da si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | POSAO HOSTESE Da li tko s forumu radi kao hostesa, što mislite o tom zanimanju? Meni je to ok nacin da si zaradim nesto love sa strane. Cula sam dosta predrasuda o hostesama, uglavnom od onih neupucenih kojima je hostesa automatski droljetina... Pa me zanima vase misljenje, evo blizi se i auto show, ja sam vec poslala svoju prijavu, iako radim prvenstveno na podrucju Koprivnice i varazdinske zupanije, ali za auto show bi vjerojatno dosla u ZG, ipak za 10 dana se zaradi prosjecna hrvatska placa, naravno profesionalni modeli i poznate manekenke dobivaju vise love... ..onda jel ima sta hostesa na ovom forumu ![]()
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: POSAO HOSTESE ja nekad radim kao hostesa....al nisam se prijavila za autoshow....radim za jedan wellness centar kao njihova hostesa i ponekad odradim i za pića tipa jeger,hennessy....ok se plaća....ovisi tko je sponzor....jedini je problem šta se većinom radi petkom ili sub navečer...... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 48
Poruka: 8
![]() | Re: POSAO HOSTESE ja sam čuo od cura da moraš utjeravati lovu mjesecima ![]()
__________________ http://www.kruzeri.com/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: POSAO HOSTESE lovu dobiješ na ruke čim završiš s poslom..... mislim,valjda ovisi s kim radiš... da anck....i meni je dosadno....samo stojiš i smješkaš se....
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-10-07 Lokacija: Zadar Godina: 26
Poruka: 67
![]() | Re: POSAO HOSTESE ne znam, meni je cura radila kao hostesa, samo dobra iskustva ima... ono, dodje, stoji 3-4 sata, smjeska se i dobije 200kn ![]() di ces bolje... a jednom su radile u nekom klubu, jos su i cuvara imale... uglavnom, sve bilo na nekoj visini... doduse, znam da postoji i druga strana medalje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.