hej i ja bi htjela raditi ko hostesa, aj mi javi di se to može prijaviti za auto show, please.. dobro bi mi došla lova.. unaprijed zahvaljujem..![]()
Raspravljate o temi POSAO HOSTESE u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Da li tko s forumu radi kao hostesa, što mislite o tom zanimanju? Posao hostese. Meni je to ok nacin ...
Zadnji Uredio Pretorian : 29-09-11 u 17:01
Friendship is love minus sex and plus reason.
Love is friendship plus sex and minus reason.
hej i ja bi htjela raditi ko hostesa, aj mi javi di se to može prijaviti za auto show, please.. dobro bi mi došla lova.. unaprijed zahvaljujem..![]()
zašto ne.. ako možeš/želiš tako zaradit, ok..
iz mog iskustva, radi manjeg broja pravih glupačica, ljudi generaliziraju bezveze.. nisu sve cure sponzoruše i "plavuše" (ovo ne doslovno shvatit,).![]()
ja nekad radim kao hostesa....al nisam se prijavila za autoshow....radim za jedan wellness centar kao njihova hostesa i ponekad odradim i za pića tipa jeger,hennessy....ok se plaća....ovisi tko je sponzor....jedini je problem šta se većinom radi petkom ili sub navečer......
ja sam nekoliko puta
meni je to dosadno
ja sam čuo od cura da moraš utjeravati lovu mjesecima![]()
lovu dobiješ na ruke čim završiš s poslom.....
mislim,valjda ovisi s kim radiš...
da anck....i meni je dosadno....samo stojiš i smješkaš se....
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
Pih, zasto nisam maca? Ja bi odmah bila hostesa
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
ne znam, meni je cura radila kao hostesa, samo dobra iskustva ima...
ono, dodje, stoji 3-4 sata, smjeska se i dobije 200kn
di ces bolje...
a jednom su radile u nekom klubu, jos su i cuvara imale... uglavnom, sve bilo na nekoj visini...
doduse, znam da postoji i druga strana medalje...