e to sam zaboravila...ako hostesiraš za neko piće tipa jeger,ballantines,hennessy....možeš pit koliko hoćeš.....
Raspravljate o temi POSAO HOSTESE u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Pravi autor: mama Pih, zasto nisam maca? Ja bi odmah bila hostesa ma tko nije maca ?!?! seres a dobri ...
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
e to sam zaboravila...ako hostesiraš za neko piće tipa jeger,ballantines,hennessy....možeš pit koliko hoćeš.....
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
e a koliko zaradiš što hostestiraš, u klubovima po 400 kuna, a ovako od 200 do max 500 kuna
nikad ne bih dao svojoj curi da hostesira, to mi je nekako skroz glupo da hrpa frajera bulji u nju dok im ona nosi piće il ne znam šta..ponižavajuće
a nikad ni ne bi radila u nekoj prčvarnici gdje sve vrvi od pijanih budala....u nekim klubovima ok...ali meni je to malo dosadno.....trebaš ti i stajat vani jedno 4 sata da ne smiješ sjest i to...i rekla sam već,problem je šta se radi vikendom pa onda ne bi ni mogla van.....ima svojih prednosti,ali i nedostataka...
i da,dobije se jedno 400 kn...to ovisi za koga radiš i di...
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
Lijep pozdrav svima,
ovo je poziv svim djevojkama vedrog duha da pošalju svoju prijavu za posao hostese na ovogodišnjem streetrace-u.
Detaljnije informacije, galeriju slika te datume utrka možete pronaći na www.402streetrace.com
Vedrog duha.
Ko koga tu farba?
Oću jeJesu kile bitne??
![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
kak je dosadno da ovdje moram pisati.. a mogu kak dobiti posao maskote u nekom klubu ili nekaj..mogu i volontirati...
All in all you're just another brick in the wall......