Bilo gdje da radiš kao hostesa... Biti će to gdje ima puno muškaraca i skoro niš žena... Kaj misliš da nebudu slinili po tebi, slikali te za privatnu kolekcijicu i to..
Raspravljate o temi POSAO HOSTESE u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; a ja moram dodati da biti hostesa ne znači biti polugola i ne mora se raditi ni po klubovima gdje ...
Bilo gdje da radiš kao hostesa... Biti će to gdje ima puno muškaraca i skoro niš žena... Kaj misliš da nebudu slinili po tebi, slikali te za privatnu kolekcijicu i to..
Dobro u dosta slučajeva to je tako, auto show, street race, a pogotovo info, mislim naravno da ima žena ali u manjem broju.
Pitanje za naše CP hostese, dal bi ste se obukli u nekakve kostimiće za posao hostese? ( i u koje nikako nebiste? )
Poput ovih BSD devilettsa![]()
u dosta slučajeva,ali u dosta i ne
ja bih to obukla iz fore![]()
za posebne prilike![]()
ei...i mene zanima posao hostese tokom ljeta...ali nitko nie ostawio nikakaw konkretan odgowor, gdje i kome se obratiti, koja agencija bi po wama bila pouzdanija...i slično...?
poZz =)
Zadnji Uredio daidza : 31-05-08 u 15:13
pa O.K. zanimanje ako to oš raditi.
za mene su sva zanimanja dobra, od spremačice do direktora.
Ni jedan posel nija sramota
http://www.croportal.net/forum/bas-r...a2/#post926920 thx svima na pooći.
mozes se javit direkt u marketing npr. neke pivovare il cega vec hoces, nades si na netu podatke... npr. evo ja sad radim za jadransku pivovaru, prije sam za zagrebacku (mozes radit na promociji u supermarketu ili na nekom party-u vikendom po raznim klubovima), radim i za studentski oglasnik i u subotu imam promociju police naocala... uglavnom najbolje ako te zanima nesto konkretno da mi se javis na pvt, mogu ti dat i brojeve nekih agencija koje organiziraju razne evente pa im trebaju hostese...
Friendship is love minus sex and plus reason.
Love is friendship plus sex and minus reason.