Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Poslovi preko student servisa

Raspravljate o temi Poslovi preko student servisa u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Dal neko zna neku firmu iz Zagreba koja uzima radnike preko studentskog ugovora,i da je veca satnica,moze i fizikalija,skladista,bilo šta ...

Regularni forumas Avatar od korisnika tdipower
    Datum registracije
    24-06-08
    Poruka
    128
    Liked
    0 times

Poslovi preko student servisa

Dal neko zna neku firmu iz Zagreba koja uzima radnike preko studentskog ugovora,i da je veca satnica,moze i fizikalija,skladista,bilo šta samo da je satnica malo bolja.
    Ono sta je u sc-u na oglasnoj ploci tu nema satnice vece od 20 kn,rijetko se nađe nest dobro.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Re: Poslovi preko student servisa

Citat Pravi autor: tdipower Pogledaj Poruke
    Dal neko zna neku firmu iz Zagreba koja uzima radnike preko studentskog ugovora,i da je veca satnica,moze i fizikalija,skladista,bilo šta samo da je satnica malo bolja.
    Ono sta je u sc-u na oglasnoj ploci tu nema satnice vece od 20 kn,rijetko se nađe nest dobro.
    Pa 20 Kn ti je standard neki.
    Koliko se sjećam, največa satnica je bila 25 Kn i to nešto tipa nošenje namještaja na 3. ili 4. kat, bez lifta.

I nitko ti neće platiti više od 20 Kn po satu posao običnog fizikalca.

Mislim da je EPH plaćao 28 Kn po satu u pretplati nuđenje pretplate telefonskim putem, nisam siguran sad 100%, ali rad sa ljudima cjelodnevni ne vrijedi tih 8 kuna...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

ja sam u jednom skladistu na jankomiru sljakal za 20 cuna po satu , neki koji su kasnije dosli su radili za 25...10 sati na dan, prenosis stotine kila sranja...iskreno, za takav fizicki rad bi minimum trebal bit 25...

Regularni forumas Avatar od korisnika tdipower
    Datum registracije
    24-06-08
    Poruka
    128
    Liked
    0 times

Ma frend jedan radio u ministarstvu dva dana i dobio 30 kn po satu,mislim da je preko student servisa to dobio placeno,a nije nista radio,nekakve registratore nosio par puta na dan,vise radnog vremena je proveo u kafiću

Ima takvih poslova dobro placenih samo to treba nac preko veze

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    ja sam u jednom skladistu na jankomiru sljakal za 20 cuna po satu , neki koji su kasnije dosli su radili za 25...10 sati na dan, prenosis stotine kila sranja...iskreno, za takav fizicki rad bi minimum trebal bit 25...
    Je da, ali oni ti to tretiraju kao fizički posao i njima je svejedno da li raznosiš i slažeš kutije sa ljekovima ili vreče sa cementom.

Citat Pravi autor: tdipower Pogledaj Poruke
    Ma frend jedan radio u ministarstvu dva dana i dobio 30 kn po satu,mislim da je preko student servisa to dobio placeno,a nije nista radio,nekakve registratore nosio par puta na dan,vise radnog vremena je proveo u kafiću

Ima takvih poslova dobro placenih samo to treba nac preko veze
    E pa ako je ministarstvo, onda je sve jasno. Ne plaćaju svojim novcem pa im je svejedno.

Sve ti je u vezi...

Lajkaj nas na Facebooku