| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi pranje stakala na benz. crpkama u Život i Stil forumu; ovak, ima li ko iskustva u ovom poslu? naime, htio bih se prijavit, no ne znam jel postoji neki obrazac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-05
Poruka: 51
![]() | pranje stakala na benz. crpkama ovak, ima li ko iskustva u ovom poslu? naime, htio bih se prijavit, no ne znam jel postoji neki obrazac po kojem pisem zamolbu (ako ima, nek se objavi il nek mi posalje u pm) ili to moram u potpunosti sam napisat? dokad se to mora predat? jel to ima samo na ininim benzinskim ili ima i kod drugih? kakve su sanse da mene kao studenta zaposle? jer negdje sam citao da su (vecinom) samo cure i to gimnazijalke... kolko se otprilike zaradjuje? kolko dugo se radi? svaka informacija je dobrodosla |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pranje stakala na benz. crpkama Prije dosta godina prala sam stakla na benziskoj i moras prvenstveno imati vezu, tj. nekog unutar ine tko ce te staviti na popis. Na osnovu te liste, određuje se tko ce na kojoj pumpi raditi. Onaj koji ima bolju vezu doci ce na frekventniju pumpu gdje je veca mogucnost zarade. Uglavnom se radi 15 dana....zaradi se poprilicno, a sad tocno u kn ne znam jer sam to radila davno. Kod nas u Puli iskljucivo cure peru stakla...decki nemaju sanse ![]()
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: pranje stakala na benz. crpkama Samo da potvrdim to kaj je opaka napisala. Isto je i u zg. Ja sam to nekad davno radio i bez veze u INI nebi nikad dobio taj posao. Istina je da se dobro zaradi i istina je da cure zarade više od muških ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: pranje stakala na benz. crpkama Vjerujem ...al u prosjeku je ipak više muških vozača koji su presretni kad im zgodne curice peru stakla i ostavljaju im bogate napojnice ![]() Tako da muški peraći koji su ionako u manjini jedva da zarade koju kunu i najčešći odgovor na pitanje "Može pranje stakla" bude "netreba fala" ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pranje stakala na benz. crpkama Ovdje stvarno nema muskih koji peru stakla i mislim da to nije fer ...ono sto bi samo dodala da najbolje napojnice daju nasi decki...bilo koji stranac se moze postidjeti u odnosu na nas.
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: pranje stakala na benz. crpkama Slažem se s time za domaće vozače ...a moje iskustvo govori i da će prije napojnicu dat vozač nekog prosječnog automobila nego neki bogataš u skupocjenoj pili ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: pranje stakala na benz. crpkama Nisam ![]() Ionako onda još nisam bio razvijen ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

...a moje iskustvo govori i da će prije napojnicu dat vozač nekog prosječnog automobila nego neki bogataš u skupocjenoj pili
zaradio bi milijune!