| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Programi obrazovanja : "Macromedia web dizajner" u Život i Stil forumu; Naletio sam na letke i webstranicu astoria.hr i malo su me zainteresirali njihova ponuda informatickih tecajeva, da to tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Programi obrazovanja : "Macromedia web dizajner" Naletio sam na letke i webstranicu astoria.hr i malo su me zainteresirali njihova ponuda informatickih tecajeva, da to tako nazovem. Oko mi zapelo za ovo "web dizajner".. Malo sam razmisljo, zasto ne?... al ajde da prvo pitam ovdje, sta mislite o ovako necemu? Imate li iskustva s necim slicnim? Da li je preskupo? Da li mislite da je bolje proci neki drugi tecaj (od ovdje navedenih) ? Uglavnom ostavite bilokakav komentar, misljenje ili slicno sto bi mi moglo koristit...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Re: Programi obrazovanja : "Macromedia web dizajner" A gledaj, (za pitanje "web dizajner".. ) Za gotovinu: 5.400,00 kn - ako misliš to zbilja raditi u nekoj profi firmi isplati se, jedna plača isplačuje sve to ... (možda ti čak i ostane još) ako neznaš šta ćeš kad položiš to mislim da to nije baš neka dobra ideja ...
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: Programi obrazovanja : "Macromedia web dizajner" neznam, ja sam čuo da je astoria najbolja za takve stvari.... ma dobar je bilo kakav tečaj, web dizajner nije loš, programer je super.... mislim da se danas više traže programeri... u svakom slučaju, nije loše završit bilo koji od tih tečajeva.... i ja planiram isto, nekad kad zaradim neke pare... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizajnerquot, obrazovanja, programi, quotmacromedia, web |
« Mobing na poslu
|
PITANJE »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

žuja je zakon