| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? u Život i Stil forumu; Jeste li zadovoljni plaćom, odnosom šefova prema vama, jeste sam svoj šef ili radite u nekoj državnoj firmi, manjoj...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? ...šef mi je tata, ili bolje rečeno on je glavniji od mene! Plaća je kolko tolko zadovoljavajuća al je na vrijeme! Kroz tjedan ne radim ništa, samo učim i izlazim (rijetko ), a petak na večer, subota i nekad nedjalja je od 6 u jutro do 11 na večer radna, al doslovno!
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Radim u privatnom projektnom uredu. Plačaju me redovito i dosta dobro. Uvijek može bolje Radi se puno, radno vrijeme se nekad razvuče do 19 ili 20 sati, ponekad se radi vikendima, putuje se i ostaje na terenu po nekoliko dana... Ukratko, radim to jer volim vidjeti kako nastaje nešto što isprojektiramo i isplotamo u nacrtima. A prije desetak godina sam radio u proizvodnji gdje sam radio to nešto prema tim i sličnim nacrtima ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? ne sviđa mi se više, ali nije do gazde, već do posla tak da...rado bi mjenjala
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Radim u jednoj velikoj hrvatskoj firmi, nije državna nego d.d. (čak sam i ja jedan od malih dionačara )Sa poslom koji radim sam jako zadovoljan, radim ono za što sam se školovao. Posao nije fizički naporan, ne radim na normu. Radi se od ponedjeljka do petka 8 sati dnevno uvijek ujutro, rijetko kad ostajem prekovremeno ili vikendom moram raditi. Odnos šefova prema zaposlenicima je dosta dobar. Plača je veća od hrvatskog prosjeka, uredno se isplačuju božićnice, uskrsnice i regres za godišnji tak da sam i s tim zadovoljan ![]() Za korištenje dana godišnjeg isto nikad nema problema. Znači zadovoljan sam sa svime i niti ne pomišljam o eventualnoj promjeni posla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 34
Poruka: 2
![]() | Citat:
![]()
__________________ s_ranger73 | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| banned | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Citat:
:cry :cry kada ću ja raditi na takvom mjestu (ne tom, takvom).
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Ja sam jako zadovoljna iako radim više nego što bih trebala.....međutim iznimno sam dobro plaćena pa se ni ne bunim baš......nadređeni su mi fenomenalni, 4 tjedna godišnjeg imam.......stvarno bi bila kuja kad bi se bunila
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Sam sam sebi šef, radno vrijeme mi je 8 sati na dan, vikendi slobodni, ali efektivnog rada imam možda sat i pol na dan, dva najviše. Plaća nije najveća, ali koliko radim, i previše zaradim. Ne bih mijenjao ovaj posao ni za šta.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: firmi, jeste, kakvoj, radite, zadovoljni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

), a petak na večer, subota i nekad nedjalja je od 6 u jutro do 11 na večer radna, al doslovno!
Radi se puno, radno vrijeme se nekad razvuče do 19 ili 20 sati, ponekad se radi vikendima, putuje se i ostaje na terenu po nekoliko dana... Ukratko, radim to jer volim vidjeti kako nastaje nešto što isprojektiramo i isplotamo u nacrtima. A prije desetak godina sam radio u proizvodnji gdje sam radio to nešto prema tim i sličnim nacrtima 
)