Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Posao
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Posao Raspravljate o temi U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? u Život i Stil forumu; Jeste li zadovoljni plaćom, odnosom šefova prema vama, jeste sam svoj šef ili radite u nekoj državnoj firmi, manjoj......

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-06, 22:15   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni?

Jeste li zadovoljni plaćom, odnosom šefova prema vama, jeste sam svoj šef ili radite u nekoj državnoj firmi, manjoj...
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 19:18   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 22
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni?

...šef mi je tata, ili bolje rečeno on je glavniji od mene! Plaća je kolko tolko zadovoljavajuća al je na vrijeme! Kroz tjedan ne radim ništa, samo učim i izlazim (rijetko ), a petak na večer, subota i nekad nedjalja je od 6 u jutro do 11 na večer radna, al doslovno!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 11:42   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Radim u privatnom projektnom uredu. Plačaju me redovito i dosta dobro. Uvijek može bolje Radi se puno, radno vrijeme se nekad razvuče do 19 ili 20 sati, ponekad se radi vikendima, putuje se i ostaje na terenu po nekoliko dana... Ukratko, radim to jer volim vidjeti kako nastaje nešto što isprojektiramo i isplotamo u nacrtima. A prije desetak godina sam radio u proizvodnji gdje sam radio to nešto prema tim i sličnim nacrtima
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 11:57   #4 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

ne sviđa mi se više, ali nije do gazde, već do posla tak da...rado bi mjenjala

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 13:05   #5 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,412
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Radim u jednoj velikoj hrvatskoj firmi, nije državna nego d.d. (čak sam i ja jedan od malih dionačara )

Sa poslom koji radim sam jako zadovoljan, radim ono za što sam se školovao.
Posao nije fizički naporan, ne radim na normu. Radi se od ponedjeljka do petka 8 sati dnevno uvijek ujutro, rijetko kad ostajem prekovremeno ili vikendom moram raditi. Odnos šefova prema zaposlenicima je dosta dobar.
Plača je veća od hrvatskog prosjeka, uredno se isplačuju božićnice, uskrsnice i regres za godišnji tak da sam i s tim zadovoljan
Za korištenje dana godišnjeg isto nikad nema problema.

Znači zadovoljan sam sa svime i niti ne pomišljam o eventualnoj promjeni posla

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 12:23   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 34
Poruka: 2
s_ranger73 se izdvaja iz mase
Cool Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni?

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
Jeste li zadovoljni plaćom, odnosom šefova prema vama, jeste sam svoj šef ili radite u nekoj državnoj firmi, manjoj...
radim u pevcu.....i ............nemam riječi...blago rečeno užas...mada ima i svojih lijepih strana....
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 17:09   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

koma
al nije do posla nego do onog ćore što ga zovu vlada
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 17:17   #8 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,588
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Radim u jednoj velikoj hrvatskoj firmi, nije državna nego d.d. (čak sam i ja jedan od malih dionačara )

Sa poslom koji radim sam jako zadovoljan, radim ono za što sam se školovao.
Posao nije fizički naporan, ne radim na normu. Radi se od ponedjeljka do petka 8 sati dnevno uvijek ujutro, rijetko kad ostajem prekovremeno ili vikendom moram raditi. Odnos šefova prema zaposlenicima je dosta dobar.
Plača je veća od hrvatskog prosjeka, uredno se isplačuju božićnice, uskrsnice i regres za godišnji tak da sam i s tim zadovoljan
Za korištenje dana godišnjeg isto nikad nema problema.

Znači zadovoljan sam sa svime i niti ne pomišljam o eventualnoj promjeni posla

:cry :cry kada ću ja raditi na takvom mjestu (ne tom, takvom).

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 17:45   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja sam jako zadovoljna iako radim više nego što bih trebala.....međutim iznimno sam dobro plaćena pa se ni ne bunim baš......nadređeni su mi fenomenalni, 4 tjedna godišnjeg imam.......stvarno bi bila kuja kad bi se bunila
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 23:29   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
negatron je zabranio reputaciju

Sam sam sebi šef, radno vrijeme mi je 8 sati na dan, vikendi slobodni, ali efektivnog rada imam možda sat i pol na dan, dva najviše. Plaća nije najveća, ali koliko radim, i previše zaradim. Ne bih mijenjao ovaj posao ni za šta.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: firmi, jeste, kakvoj, radite, zadovoljni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103