| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? u Život i Stil forumu; Frizerka sam u jednom frizerskom salonu,ekipa je odlična,plaća zadovoljavajuča,šef odličan...super... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Frizerka sam u jednom frizerskom salonu,ekipa je odlična,plaća zadovoljavajuča,šef odličan...super
__________________ life goes around |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: dubrovnik
Poruka: 171
![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? radim u jednoj drzavnoj firmi... zadovoljna sam relativno. placa je super za danasnje vrijeme, sto je najvaznije, redovita je. 23 dana godisnjeg odmora imam... a Sefovi?! da malo manje ljece svoje frustracije na drugima, bili bi bolji. Ali da se izdrzat Zadnji Uredio ivana-du : 20-07-07 u 22:13. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Vise manje sve je tako tako. Firma je u totalnoj banani,organizacija posla je katastrofa,gazde se bogate naveliko. Ali kako posla ima sve vise firma gura naprijed. Godisnji 24 dana,od toga za 5 dana ide se na kolektivni godisnji od 3 tjedna. ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? mama se bavi uređenjem interijera- super zanimljiv posao, imamo super odnos i gušt nam je zajedno raditi.. radno vrijeme mi je isto u dogovoru s njom, kad je ona na izmjerama i dogovorima ja sam u salonu. u tom se poslu jako puno putuje, najviše u Maroko, Tajland i Dubai pa često idemo tamo.. da je bolje nebi valjalo. i kaj se plače tiće isto tako. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-09-07 Godina: 32
Poruka: 3
![]() | Re: U kakvoj firmi radite? Jeste li zadovoljni? Citat:
i nije baš nešto zapravo je katastrofa i jedino zašto imam motiva za raditi su kolege koji su fenomenalni i uz koje se nekad toliko nasmijem da mi je odmah lakše i opušteniji sam.![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firmi, jeste, kakvoj, radite, zadovoljni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

i nije baš nešto zapravo je katastrofa i jedino zašto imam motiva za raditi su kolege koji su fenomenalni i uz koje se nekad toliko nasmijem da mi je odmah lakše i opušteniji sam.